Connect with us

Πόλο

Σοβαρά επεισόδια στο Περιστέρι – ΠΑΟΚ και διακοπή του αγώνα

Απίστευτο και όμως…ελληνικό. 1.18 πριν τελειώσει ο αγώνας ανάμεσα στον ΓΣ Περιστερίου και τον ΠΑΟΚ και ενώ το σκορ ήταν στο 8-8 φίλαθλοι των γηπεδούχων πήδηξαν τα κάγκελα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε παίκτη των φιλοξενούμενων.

 

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης του ΠΑΟΚ που δέχθηκε την επίθεση ήταν ο Προσινικλής  Νικόλαος, ο οποίος μάλιστα στην προσπάθεια του να ”γλιτώσει τα χειρότερα” αναγκάστηκε να πηδήξει μέσα στην πισίνα.

Έπειτα από αυτό το θλιβερό περιστατικό βίας οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν οριστικά το ματς, το οποίο να αναφέρουμε ότι ήταν το τρίτο στη μεταξύ τους σειρά για τη Γ1 φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΟΕ αναφέρει:

Την οριστική διακοπή του αγώνα ΓΣ Περιστερίου – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO, τρίτου στη μεταξύ τους σειρά για τη Γ1 φάση του πρωταθλήματος (που θα καθόριζε και την πρόκριση στα πλέι οφ), είχαν ως συνέπεια τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα, 1.18 πριν από τη λήξη του, στο κολυμβητήριο της Χωράφας, το απόγευμα της Δευτέρας (11/4) και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 8-8.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, που συνέταξαν οι διαιτητές, πολλή ώρα μετά τα τεκταινόμενα:

“Στο 1.18 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου και ενώ είχε ισοφαρίσει η ομάδα του ΠΑΟΚ (σε 8-8), διεκόψαμε τον αγώνα λόγω επεισοδίων που δημιουργήθηκαν από οπαδούς του γηπεδούχου σωματείου. Συγκεκριμένα, φίλαθλοι του Περιστερίου, πηδώντας τα κάγκελα της κερκίδας, με κοντάρια και ομπρέλα, που ήταν στον χώρο της πισίνας, επιτέθηκαν στον παίκτη του ΠΑΟΚ Νο 4 Προσινικλή Νικόλαο, ο οποίος για να τους αποφύγει πήδηξε μέσα στη δεξαμενή.

Νωρίτερα, στο 3.38, ο συγκεκριμένος παίχτης είχε αποβληθεί με αντικατάσταση και με εντολή του αλυτάρχη κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Όμως, ο παίκτης αυτός επέστρεψε πίσω και έκανε άσεμνες χειρομομίες στους φιλάθλους που ήταν στην κερκίδα. Αντιδρώντας οι φίλαθλοι, του πέταξαν ένα μπουκάλι νερό και ένα ποτήρι καφέ, βρίζοντάς τον. Ο αλυτάρχης προσπάθησε να ηρεμήσει τους φιλάθλους με τη βοήθεια του βοηθού προπονητή του Περιστερίου κ. Πασλή και απομάκρυνε τον παίκτη στην άλλη μεριά της πισίνας.

Μετά την είσοδο των φιλάθλων, που κινήθηκαν απειλητικά με κοντάρια και την ομπρέλα, οι διαιτητές διακόψαμε αμέσως τον αγώνα. Με εντολή δική μας και του αλυτάρχη, εκκενώθηκε η κερκίδα του κολυμβητηρίου από φιλάθλους, εντός 10 λεπτών. Αμέσως καλέσαμε τους αρχηγούς των ομάδων για να συνεχίσουμε τον αγώνα, έχοντας τη διαβεβαίωση του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μας είπε ότι θα ρωτήσει τον πρόεδρό του, για την απόφαση, ενώ ο αρχηγός του Περιστερίου δέχτηκε να συνεχιστεί ο αγώνας. Μετά την πάροδο 5 λεπτών, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μας ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει τον αγώνα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, κατοχυρώνεται ο αγώνας με 5-0 υπέρ του ανυπαίτιου σωματείου, βάσει του άρθρου 14 παρ. 2 του κανονισμού της προκήρυξης της ΚΟΕ. Θα ακολουθήσει αναλυτικη έκθεση των εμπλεκομένων”.

Η τελευταία παράγραφος προαναγγέλει ότι το ματς θα κατοχυρωθεί υπέρ του ΠΑΟΚ, που θα περάσει στα πλέι οφ, αλλά την οριστική απόφαση θα πάρει επίσημα η ΚΟΕ.

Ένσταση κατά της συγκεκριμένης εξέλιξης υπέβαλε ο ΓΣ Περιστερίου.

Για την ιστορία, μέχρι τη στιγμή της διακοπής η εικόνα του στατιστική εικόνα του αγώνα ήταν:

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (ΔΙΑΚΟΠΗ)

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 1-0, (2-3…)

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Δαμίγος, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Πάνος Βέργος): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης 1, Καμπράκος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Πόλο

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Πρωτιά για τους μίνι παίδες στο “3ο PANDA Ιορδάνης Πανταζής” στο τουρνουά του Π. Φαλήρου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Βουλγαράκης: Τα παιδιά έπαιξαν φανταστικά…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO