Connect with us

Άλλα Σπορ

Η Α.Λ.Α Χανίων ευχαριστεί για την ανάβαση Ομαλού

Την Κυριακή (10/4) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 16η Ανάβαση Ομαλού, η οποία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μηχανοκίνητους αγώνες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Η Α.Λ.Α Χανίων με επίσημη ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους αυτούς που βοήθησαν και εργάστηκαν αφιλοκερδώς και συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς με την βοήθεια όλων κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χανιά, 11/04/22

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Την 10η Απριλίου ολοκληρώθηκε η δέκατη έκτη(16η) Πρωταθληματική Ανάβαση Ομαλού, η οποία διοργανώθηκε από το αθλητικό μας σωματείο με την επωνυμία «Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (Α.Λ.Α.Χ.)».

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η διοργάνωση μας αυτή στέφτηκε, κατά γενική ομολογία, από απόλυτη επιτυχία και επιβεβαίωσε ότι η Πρωταθληματική Ανάβαση Ομαλού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μηχανοκίνητους αγώνες σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθιερώνοντας τα Χανιά μας ως έναν ανταγωνιστικό αγωνιστικό προορισμό.

Η επιτυχία αυτή δεν οφείλεται βέβαια μόνο στην αφιλοκερδή εργασία των μελών μας και των εθελοντών μας που εργάστηκαν με τόσο μεράκι για τη διοργάνωση αυτή. Αντίθετα, στο αποτέλεσμα αυτό συνετέλεσαν πλήθος ανθρώπων και παραγόντων, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Με την παρούσα μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή, τον Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον υφυπουργό Αθλητισμού Κο Λευτέρη Αυγενάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Χανίων κ. Στυλιανό Μιχαηλάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πλατανιά κ. Στυλιανό Δημητρογιαννάκη, την Υπεύθυνη Αθλητισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων κ. Αικατερίνη Τζομπανάκη, το Επιμελητήριο Χανίων, τον Κο Αντώνη Ροκάκη Πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Χανίων, την Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά για την πολύτιμη βοήθειά σας και την έμπρακτη στήριξη της διοργάνωσής μας, νιώθουμε ασφάλεια που σας είχαμε δίπλα μας στην μεγάλη μας αυτή προσπάθεια και ευελπιστούμε στην εκ νέου συνεργασία μας και για τις επόμενες χρονιές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (Α.Λ.Α.Χ.)»

Βόλεϊ

Σημαντική επιτυχία για τα κορίτσια του ΟΦΗ: 3η θέση στην Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα με το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

«Ντόπες» Δανδάλη στους παίκτες του ΟΦΗ: «Δώστε τα όλα να ανεβάσουμε την ομάδα στην Volley League»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδηλασία

Στην Πάφο για το “Cyprus World Cup” ο Ζεντέλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO