Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Με την υπογραφή Κουρίνου το διπλό της Σπάθας στα Νεροκούρου

Με ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου (45′,90′), ο Κουρίνος έδωσε την νίκη στην Σπάθα κόντρα στον Ίκαρο Μουρνιών, για την 28η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ.

 

Η Σπάθα κέρδισε μέσα στα Νεροκούρου τον Ικαρο με 2-0 και έφτασε σε απόσταση αναπνοής τον Μινώταυρο και την δεύτερη θέση.  Με την νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα του Μινώταυρου (50β), η ομάδα του Κολυμβαρίου (49β) έφτασε και πάλι στο -1 από την 2η θέση, ενώ ο Ίκαρος παρέμεινε στην 6η θέση έχοντας 41 βαθμούς.

 

Η δεύτερη σερί νίκη της ομάδας του Σπύρου Νικολαΐδη, είχε την υπογραφή του Κουρίνου ο οποίος σημείωσε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης “χτυπώντας” στο τέλος κάθε ημιχρόνου, όντας ο πλέον καθοριστικός παίκτης του ματς.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Σπάθας με πλασέ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ και πάλι με τον ίδιο τρόπο, διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 90ο λεπτό.

Η ομάδα των Μουρνιών ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού στο 88′ ο Κατσιμπουρνάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ίκαρος Μουρνιών – Σπάθα 0-2
Γήπεδο: Νεροκούρου
Διαιτητές: Κουκουράκης, Μισαηλίδης-Κολοκοτρώνης
Σκόρερ: 45′, 90′ Κουρίνος
Κόκκινη:  88′ ο Κατσιμπουρνάς

Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Χαϊντούτης(61′ Καστρινάκης), Μεγαλακάκης Α.(87′ Σόουζα), Μαρκαντωνάκης(61′ Αρτσιδάκης), Κατσιμπουρνάς, Λαγαζάνης, Μπομπολάκης, Νιολάκης(61′ Ζυμβραγάκης), Λιάσκας(80′ Μεγαλακάκης Κ.), Γαλεράκης, Αγγέλου

Σπάθα (Σπύρος Νικολαΐδης): Βλαχάκης, Ναξί, Τζαγκαράκης, Ροδοκανάκης, Τρικουνάκης, Σκουλάς, Περαθωράκης(63′ Ντακάκης), Αλκούρτι, Κουρίνος, Κένγκα, Πατελάκης(90+3” Μυφτάρι)

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO