Connect with us

National League 2

Νίκη γοήτρου επί του πρωταθλητή

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη, η οποία επιβλήθηκε 84-73 του πρωταθλητή του ομίλου Αίολου Αγυιάς στο κλειστό του Λίντο, για την 18η και τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ.

 

Σε μια αναμέτρηση όπου ο Εργοτέλης δεν είχε στον πάγκο του τον πρώτο του προπονητή Γιάννη Βισκαδουράκη ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση, την καθοδήγηση της ομάδας είχε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Γωνιωτάκης.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης καταφέρνοντας σταδιακά να «κτίζουν» μια υπέρ τους διαφορά, η οποία έφτασε ακόμα και τους 11 πόντους (43-32) στο κλείσιμο του πρώτο ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πάτρας έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να μειώσει το εις βάρος της σκορ, κάτι που κατάφερε εν μέρει, καθώς ο Εργοτέλης με κινητήριους μοχλούς στην επίθεση τους Γουμενάκη και Καραλή, οι οποίοι ευστόχησαν σε 11 τρίποντα, πήραν τη σημαντική νίκη, κλείνοντας ιδανικά μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά, τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος με απολογισμό 12 νίκες και 6 ήττες.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 23-18, 43-32 (ημίχρονο), 64-56, 84-73.

Εργοτέλης (Γ. Γωνιωτάκης): Μαρκόπουλος 6(2), Αθανασιάδης, Μαϊστρέλης 4(1), Γουμενάκης 22(6), Μαχαιριανάκης 10, Μπουμπάρης 8(1), Μανιαδής 3, Χριστοδούλου 2, Φουκαράκης 2, Γιαννακόπουλος 4, Καραλής 24(5).

Αίολος Αγυιάς (Α. Παπαδημητρίου): Χατζόπουλος 13(1), Γοργότσης, Βαλαής, Γιαννικόπουλος 13(1), Λαμπρόπουλος, Θανόπουλος 3(1), Παπαβασιλόπουλος 16(3), Μαναβόπουλος 16, Κάλλης 12(1).

National League 2

Μεγάλη νίκη το Ηράκλειο κόντρα στον Ερμή, μια ακόμη ήττα για ΑΟΚ | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Εκτός έδρας Ηράκλειο και ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Ήττες για τις Κρητικές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO