Connect with us

Μπάσκετ

Λιόλιος: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα Χανιά!»

Τα εύσημα στα Χανιά για την καταπληκτική διοργάνωση απέδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μετά το τέλος του φάιναλ-4 γυναικών που φιλοξενήθηκε από την Παρασκευή (8/4) στο κλειστό του Κλαδισού

 

Δύο χρόνια απουσίας ήταν αρκετά. Το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών ολοκληρώθηκε φέτος με ένα εξαιρετικό, σε όλα τα επίπεδα, Final Four που φιλοξενήθηκε στα Χανιά.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε στο φινάλε της διοργάνωσης: «Υπήρξαν αρκετές στιγμές που μου άρεσαν. Μου άρεσε που μπήκαν μαζί οι παίκτριες των δύο ομάδων, που ο κόσμος πανηγύρισε σε κόσμιο επίπεδο, που η μία ομάδα αγκάλιασε την άλλη στο τέλος. Είναι κι ένα βήμα για το μέλλον, είναι κάτι που το πιστεύουμε. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στο Final Four και ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων για τη βοήθεια και τη φιλοξενία. Παίρνουμε μαθήματα, ότι δεν έχουμε κάνει σωστά φέτος, να το κάνουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε και στην Εθνική Γυναικών: «Παλεύουμε για μια διάκριση και με την Εθνική Ομάδα. Η δική μας δουλειά είναι να δώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στο προπονητικό επιτελείο και στις αθλήτριες, ώστε να νιώσουν την ομοσπονδία σπίτι τους. Η Εθνική Ομάδα μας κάνει περήφανους ως Έλληνες και μας ενώνει όλους».

Μπάσκετ

Επίτιμος Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην ΕΟΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΝΒΑ

Οι Λέικερς άλωσαν τo Μιλγουόκι στη δεύτερη παράταση – Ολα τα αποτελέσματα | HL

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρουσιάζει «τη δύναμη της ήττας» και στα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO