Connect with us

Μπάσκετ

Τα Χανιά υποδέχθηκαν το «Her World, Her Rules» |pics

Το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξάγεται στο κλειστό του Κλαδισού, ήταν η αφορμή για να γνωρίσουν παιδιά Δημοτικών Σχολείων των Χανίων το μπάσκετ.

 

Το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” της FIBA και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΟΚ απευθυνόμενο σε κορίτσια και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» που απευθύνεται σε αγόρια φιλοξενήθηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα στα Χανιά τα οποία από χθες φιλοξενούν το φάιναλ-4 του Κυπέλλου γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα κυψέλη για το αγαπημένο μας άθλημα έγιναν τα σχολεία 1ο Μουρνιών, Βαμβακόπουλο, Χρυσοπηγής, 1ο Ν. Κυδωνίας, 2ο Ν. Κυδωνίας, καθώς και τα 4ο, 8ο, 11ο , 12ο, 14ο, 17ο, 18ο Δημοτικά Σχολεία Χανίων. Συνολικά 850 παιδιά, 410 κορίτσια και 440 αγόρια έπαιξαν, μαθαίνοντας παράλληλα για το μπάσκετ.

Εκπρόσωποι της ομοσπονδίας ήταν οι προπονητές Γιώργος Δοξάκης, Τούλα Καλέντζου και Θωμάς Χαρμπαλής. Σημαντική ήταν η βοήθεια προπονητών. Συμμετείχαν οι Φρόσω Δημητρουλάκη, Γιάννης Θεολογίτης, Μαρία Ζαχαράκη, Ρένα Σταχτιάρη, Χρύσα Κουλιεράκη, Ελευθερία Ακρίβου, Φώτης Φειδάς, Αθηνά Τσακνή.

ΕΚΑΣΚ

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

Μαραγκάκης: Νιώθω ολοκληρωμένος, επιτυχημένη η φετινή σεζόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Μπάσκετ

Τα συγχαρητήρια του ΟΦΗ στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO