Connect with us

ΟΑΧ

Σόφτσης: Κάναμε μεγάλη υπέρβαση, συγχαρητήρια στις παίκτριες μου

Παράταση πήρε το όνειρο της συμμετοχής σε τελικό Κυπέλλου για τον ΟΑΧ, με τον Θάνο Σόφτση ωστόσο να μην μπορεί παρά να μοιράζει συγχαρητήρια στις παίκτριες του για τη μεγάλη προσπάθεια στον ημιτελικό με την Ελευθερία

 

Ο ΟΑΧ δεν κατάφερε να κάνει το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό της Κυριακής πραγματικότητα καθώς στον ημιτελικό  ηττήθηκε με 71-61 από την Ελευθερία Μοσχάτου στο κλειστό του Κλαδισού. Οι παίκτριες του Σόφτση τα έδωσαν όλα για μια ακόμα υπέρβαση, αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφεραν με τον τεχνικό πάντως της χανιώτικης ομάδας να “χειροκροτεί” τα κορίτσια του για την μεγάλη προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θάνου Σόφτση:

“Εχουμε κάνει ήδη μεγάλη υπέρβαση την φετινή χρονιά με δεδομένο ότι φτάσαμε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου, αλλά και στα ημιτελικά της Α1. Κι όλα αυτά, με παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου όπου αγωνίστηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Α1, όπως η Παπαδάκη που παραλίγο να γυρίσει μόνη της το ματς σήμερα.

Μην ξεχνάτε ακόμα ότι δυστυχώς δεν είχαμε στην διάθεσή μας την καλύτερη σουτέρ του πρωταθλήματος την Αντζελα Ροντρίγκεζ. Με όλα αυτά δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών μου. Πάλεψαν, προσπάθησαν αλλά αυτή την φορά δεν τα καταφέραμε. Φέτος πριν το σημερινό ματς είχαμε κερδίσει τέσσερις φορές την Ελευθερία και ξέραμε ότι πολύ δύσκολο να την κερδίσουμε ακόμα μια, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική και έμπειρη ομάδα με τρεις καλές ξένες. Ημασταν το αουτσάιντερ σήμερα και το ξέραμε. 

Αυτό που μπορώ να πω για το ματς  είναι ότι αφενός κουραστήκαμε και αφετέρου νομίζω ότι τα κορίτσια επηρεάστηκαν από το άγχος καθώς ήθελαν πάρα πολύ να παίξουν στον τελικό της Κυριακής μπροστά την πόλη τους.  Πήγαμε να κάνουμε και σήμερα την ανατροπή αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και φυσικά και στην αντίπαλη ομάδα”

 

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Και με την βούλα στον Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Τάσεις φυγής από κορίτσια των υποδομών του Ομίλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Στον Παναθηναϊκό η Άννα Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO