Connect with us

Τοπικά

Ροτέισον στις Μικτές ετοιμάζουν Διακάκης-Μουριζάκης – Οι αποστολές

Οι αντιπροσωπευτικές ομάδες Κ 15 και Κ 17 της ΕΠΣΧ, θα αγωνισθούν με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ρεθύμνου, στο γήπεδο Μουρνιών για την 6η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η ομάδα Κ 15 θα αγωνισθεί στις 12.00, ενώ η Κ 17 στις 14.30.

 

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι Μικτές ομάδες των Χανίων στα ματς με τις αντίστοιχες ομάδες του Ρεθύμνου για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν την Τετάρτη (30/3) στο γήπεδο των Μουρνιών, χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δυο χανιώτικες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκλειστεί. Μοναδική εκκρεμότητα είναι η θέση που θα καταλάβει η Κ17 η οποία διατηρεί ελπίδες και για την πρώτη θέση που θα έρθει σε περίπτωση δική της νίκης και ήττας ή ισοπαλίας του Ηρακλείου με το Λασίθι.

Οι δυο Ενωσιακοί προπονητές, Τάκης Διακάκης και Γιώργος Μουριζάκης  έχουν αρκετές αλλαγές στις αποστολές που ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τρίτης (29/3) και αμφότεροι σκοπεύουν να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά έως τώρα.

Στην Κ17  απουσιάζουν οι Χατζηδάκης, Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος, Χαιρετάκης, Καλατζόπουλος, Ματσαμάκης και Χαιρεκάκης, ενώ από την Κ15 οι Λυβιάκης και Λαγογιάννης

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τις αποστολές:

Οι παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Μουριζάκης για την Κ15

Γιάννης Βογιατζής, Κώστας Τρυλιράκης, Γιάννης Δασκαλόπουλος, Μιχάλης Αθανασάκης, Παναγιώτης Κοκκινάκης,
Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης, Αρτέμης Βαναράκης, Νίκος Κοκάκης, Αλέξανδρος Νικολαντωνάκης, Σταύρος Μαρινάκης,
Πέτρος Αδαμάκης, Αγγελος Λειβαδιωτάκης , Λουίζ Ντέντα,  Νίκος Λεβάκης, Γιώργος Λυβιάκης, Θεοχάρης Μαρινάκης,
Σταύρος Μαρκουλάκης, Μιχάλης Μαυρομάτης, Δημήτρης Πιτοπουλάκης, Στέλιος Σεληνιωτάκης

Οι 20 εκλεκτοί του Τάκη Διακάκη για την Κ17:

Πάρης Παρασκευόπουλος, Μιχάλης Πενταράκης, Ρωμανός Λυμπεράκης, Στέλιος Πολιτάκης, Ανδρέας Σπανουδάκης, Ανδρέας Καρυμπίδης, Αργύρης Μεγαλακάκης, Παναγιώτης Κουφάκης,  Λευτέρης Βαρδαλάκης, Γιώργος Περογαμβράκης, Μανώλης Πιπεράκης, Σοφοκλής Γεωργιακάκης, Ιωσήφ Καλαμαρίδης, Κέϊντι Τσαούσι, Σταμάτης Νταγιάκος, Ιωάννης Κωνσταντίνος Μπραουδάκης, Κωνσταντίνος Κοτζαμιχάλης, Κωνσταντίνος Σκοπελίτης, Νίκος Κουνδουράκης, Νίκος Χατζηδάκης Ψιστάκης,

 

 

Ακαδημίες

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Sportcaster MVP

Ψηφίστε τον MVP της (προηγούμενης) 22ης αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Η όμορφη έκπληξη στον Θοδωρή Ξενάκη για τα γενέθλιά του!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO