Connect with us

Γ' ΕΠΣΧ

Νίκη με φόντο την άνοδο τα Σφακιά

Σε μια αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον τα Σφακιά επικράτησαν με 2-0 του Ασπάλαθου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά τους από την δεύτερη θέση.

 

Με αυτό το τρίποντο οι παίκτες του Μανώλη Τζωρτζάκη έφτασαν τους 39 στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στην τρίτη θέση πίσω από τους δεύτερους στη βαθμολογία Νέους Μινωταύρου (40β) και από τον Κρητικό Αστέρα (45β) που οδηγεί την κούρσα και έχει ένα ματς λιγότερο καθώς παίζει αύριο (28/3 19:00) με τον Κουμπέ. Από την άλλη ο Ασπάλαθος παρέμεινε στους 25 βαθμούς και την πέμπτη θέση.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από το τρίποντο κόντρα σε μια ποιοτική και αξιόμαχη ομάδα όπως είναι ο Ασπάλαθος. Στο 24ο λεπτό ο Γιώργος Βούρβαχης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας το 1-0, ενώ στο 85′ ο Στράτος Γλεντούσης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0), ”κλειδώνοντας” έτσι μια σημαντική νίκη για τα Σφακιά.

Στα αξιοσημείωτα είναι η συμμετοχή τριών παιδιών από την Ακαδημία Κ14. Αρχικά στο 60′ ο Στράτος Τσικουράκης πήρε τη θέση του Μανώλη Δουρουντού,  στο 70′ ο Γιώργος Καγιαδάκης πέρασε στη θέση του Γιώργου Βούρβαχη ενώ στο 80′ ο Μανώλης Μαρκουτσάκης πέρασε στη θέση του Μιχάλη Δεληγιαννάκη.

Σφακιά – Ασπάλαθος 2-0
Γήπεδο: Φραγκοκάστελου
Σκόρερ: 24′ Βούρβαχης, 85′ Γλεντούσης
Διαιτητές: Βαλεντάκης, Μπαντά – Ξενάκη

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης (80’Μαρκουτσάκης Μ.), Τζωρτζάκης Γ (46′ Γλεντούσης Στρ.) ., Μπούχλης Σ., Μπούχλης Μ., Σκουλούδης, Βούρβαχης Γ. (70′ Καγιαδάκης), Δουρουντούς Μανώλης (60′ Τσικουράκης Στρ.), Δουρουντάκης Μαν. ( 46′ Τζωρτζάκης Σήφης). Σφηνιάς Μ.

Ασπάλαθος: Μάτκαρης, Πλανάς, Μαστοράκης, Κονιδάκης, Μανουσέλης, Σμυρής, Καρούζος, Τομίδης, Καντηλιεράκης, Κουτσουπάκης, Βαρουξάκης

 

Γ' ΕΠΣΧ

Διπλό του Πλατανιά στο Κολυμπάρι και στο -5 από την κορυφή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Live

Live: Ήφαιστος-Θησέας 1-1 | Τελικό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' ΕΠΣΧ

Στο Κολυμπάρι η αυλαία της 15ς στροφής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO