Connect with us

Μπάσκετ

Ερηνάκης: Στόχος μας είναι το Eurocup deaf

Ο αρχηγός του ΑΣΚ Κρήτης “Μίνωας” , Γιάννης Ειρηνάκης σε δηλώσεις του στο sportcaster.gr τονίζει ότι είχε την πίστη ότι η ομάδα του θα καταφέρει να είναι για 5η φορά Πρωταθλητές Ελλάδος.

 

Ο Γιάννης Ειρηνάκης εκτός από αρχηγός του Μίνωα ήταν και εκ των πολυτιμότερων παικτών στο παρκέ που οδήγησαν την ομάδα του στην νίκη και την κατάκτηση του 5ου τροπαίου στην ιστορία του συλλόγου.

Ο ίδιος ένιωθε την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο την διοίκηση της ομάδας, την πρόεδρο, Ασπασία Ξαξίρη, τον αρχηγό αποστολής, Ιάκωβο Χαρουλάκη και τους συμπαίκτες του για την προσπάθειά τους όσο και τον προπονητή τους Γιώργο Γονιωτάκη.

Όπως ο ίδιος αναφέρει:“Το δεύτερο κύπελλο που μας δόθηκε δεν ήταν λόγω πολυτιμότερου παίκτη, αλλά είναι το κύπελλο που θα παραμείνει στο σύλλογο μας σε αντίθεση με το μεγάλο κύπελλο που επιστρέφεται για να απονεμηθεί στο επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ειρηνάκη στο sportcaster.gr:

Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών Ανδρών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω σαν αρχηγός της ομάδας μας Μίνωας Κρήτης την Διοίκηση, όλους του συμπαίκτες μου και ιδιαίτερος τον προπονητή μας Γιώργο Γονιωτάκη.

Και οι δυο ομάδες θεωρούσα ότι είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι βαθιά μέσα μου είχα την ελπίδα και την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να είμαστε για 5η φορά πρωταθλητές Ελλάδος!

Δεν είναι η 5η συνεχόμενη φορά κατάκτησης του τροπαίου, αλλά έχουμε συνολικά πάρει 5 πρωταθλήματα (2014, 2015, 2017, 2018, 2022). Επόμενος στόχος μας είναι το Eurocup deaf το Νοέμβριο στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Μπάσκετ

Το πρόγραμμα των πρώτων δύο αγώνων για τα πλέι οφ της Euroleague – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηράκλειο

Πάλεψε μέχρι τέλους αλλά υποβιβάστηκε το Ηράκλειο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηράκλειο

Παίζει για την… ζωή του το Ηράκλειο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO