Connect with us

Γ' Εθνική

Εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη για τον Πόρο με καρέ Λιούμη!

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Πόρος από τον Πανιώνιο με τον Τάσο Λιούμηυ να πετυχαίνει όλα τα γκολ του Ιστορικού στο τελικό 4-1.

 

Στο 13′ η νέα κεφαλιά του Λιούμη πέρασε άουτ, στο επόμενο λεπτό (14′) όμως ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από κόρνερ του Γροντή, ο Λιούμης με ωραίο κοντρόλ και σουτ έκανε το 1-0.

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για τους κυανέρυθρους, με τον Γροντή να απειλεί στο 21′ και τον Λιούμη στο 28′ να σκοράρει ξανά με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από ωραία σέντρα του Ξυγκόρου.

Στο 35′ ο Πίσπας λίγο έλειψε να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας, όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως το πλάσε του έδιωξε αμυντικός του Πόρου πριν περάσει την τελική γραμμή της εστίας.

Στο 53′ οι φιλοξενούμενοι απείλησουν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο ματς, όταν ο Καπούταγλης έδιωξε δύσκολα το δυνατό χτύπημα φάουλ του Καστελλιανάκη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο… συνήθης υπόπτος, ο Λιούμης, σκόραρε ξανά, μετά από ασιστ “πάρε-βάλε” του Γροντή, έκανε χατ-τρικ και έγραψε το 3-0.

Στο 67′ ο Σταυαρακόπουλος προχώρησε στην πρώτη αλλαγή, με τον Μενσά να περνάει στην θέση του Αργυρίου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πανιώνιος κατάφερε και σκόραρε ξανά με τον Θανάση Λιούμη! Ο παίκτης του Ιστορικού με κοντινό πλασέ πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του, αλλά και ομαδικό γκολ του συλλόγου! Στο 71′ ο πρώτος σκόρερ του Πόρου στο πρωτάθλημα, Άγγελος Καστελλιανάκης, από κοντά μείωσε το σκορ σε 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξύγκορος (84’ Βλάχος), Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο (72’ Μίχος), Γροντής, Πίσπας (72’ Σπάρταλης), Αργυρίου (66’ Μενσά), Λιούμης (84’ Κράσι), Μούντριχας.

ΑΟ ΠΟΡΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Ζαφείρης, Μπάμπης, Παγώνης, Παπαδομιχελάκης, Πλαιτάκης, Αριστεινίδης, Αζίζι, Καλαμιώτης (83’ Μεχμετάι), Λούσι (45’ Καστελλιανάκης), Ράπτης, Πήλος (66’ Ψαρογιάννης).

Γ' Εθνική

Πρόστιμο σε ΑΟΑΝ και Σκύβαλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO