Connect with us

O SportCaster

Ο “Παπ” έβαλε τις βάσεις για τα Χανιά του 2023!

Γράφει ο Sportcaster. Ναι, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το υπόλοιπο όμως ένα στοιχείο είναι κατηγορηματικό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει βάλει την σφραγίδα του σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να κάνει πρωταθλητισμό τη νέα χρονιά.

 

Πρώτα από όλα θα γυρίσουμε πίσω τον χρόνο, στο καλοκαίρι του 2021. Η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ πέφτει σαν κεραμίδα στα Χανιά. Απαγόρευση μεταγραφών και ενώ η διοίκηση και ο Ροκάκης έχουν αποφασίσει πως η σεζόν 2021 – 2022 θα είναι… χρονιά πρωταθλητισμού και η ομάδα να είναι μεταξύ των υποψηφίων για την διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για την Superleague 1. Ξαφνικά ο προγραμματισμός της διοίκησης και του Νίκου Παπαδόπουλου πέφτει στα σκουπίδια και ο περιορισμός μεταγραφών που επιβάλλεται στην ομάδα δεν επιτρέπει να γίνουν οι ανάλογες προσθήκες που θα βάλουν τα Χανιά στις ράγες του πρωταθλητισμού.

Επτά μήνες μετά τα Χανιά όχι μόνο πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού συνδυάζοντας την (σε αρκετά παιχνίδια) με εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά παράλληλα έγραψαν ιστορία με ένα αήττητο σερί 13 αγωνιστικών, ήδη από τον Δεκέμβρη μέχρι και την περασμένη Τετάρτη ήταν η ομάδα που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα και πλέον είναι και στο -4 από την πρώτη θέση.

Τα Χανιά που χτίστηκαν με νεαρούς παίκτες, στην πλειοψηφία τους, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που κάνει πρωταθλητισμό σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και ότι και αν γίνει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, αυτή είναι πετυχημένη και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Μπορεί η χρονιά να εξελιχθεί σε έναν απόλυτο θρίαμβο, στο ποδόσφαιρο κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, μπορεί και να χαθεί ένας στόχος στις λεπτομέρειες. Το έχουμε δει στο παρελθόν, θα το βλέπουμε στο μέλλον. Η σεζόν όμως κρίνεται πετυχημένη είναι γεγονός, τα Χανιά είναι μεταξύ των ομάδων που ακόμα διεκδικούν την άνοδο και το ματς κόντρα στην Καλαμάτα θα δείξει μέχρι που μπορούν να φτάσουν φέτος. Ακόμα και αν έρθει η ήττα όμως κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα, ούτε να καταλογίσει κάτι στην φετινή ομάδα.

Τα Περιβόλια αρχίζουν να γεμίζουν με φιλάθλους, ο κόσμος επιστρέφει στις εξέδρες του γηπέδου αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και ένα είναι σίγουρο. Ο Παπαδόπουλος σφυριλατημένος από το dna πρωταθλητισμού που έχει ζήσει σαν παίκτης και προπονητής έβαλε τις βάσεις ώστε τα Χανιά του 2023 να είναι προετοιμασμένα ώστε να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα της ιστορίας τους.

O SportCaster

Τα Χανιά έδειξαν ότι τα νοιάζουν μόνο τι κάνουν εκείνα και όχι το τι θα βγάλει η κληρωτίδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

Τζολάκης-Κουλιεράκης: Οι πρεσβευτές του χανιώτικου ποδοσφαίρου δείχνουν το δρόμο…

Τζολάκης-Κουλιεράκης
Συνεχίστε την ανάγνωση

O SportCaster

ΧΑΝΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO