Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Πανίδης: Δεν θα σχολιάσω το αγωνιστικό μετά τις αποβολές

Ο τεχνικός του Μινωταύρου, αρκέστηκε να σχολιάσει το ματς με τον Ικαρο που σημαδεύτηκε από τρεις αποβολές τω γηπεδούχων, όσο το παιχνίδι  ήταν 11 απέναντι σε 11 – Δεν στάθηκε στο αγωνιστικό μέρος μετά τις  αποβολές, κρατάει τους τρεις βαθμούς και κοιτάζει το επόμενο ματς.

 

Το συγκρότημα του Γιώργου Πανίδη ουσιαστικά “ξεκλείδωσε” την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε να σκοράρει μετά τις τρεις αποβολές για τον Ίκαρο. Ο τεχνικός των πρασίνων δεν θέλησε να σταθεί στην διακοπή και τις αποβολές που ουσιαστικά έκριναν το ματς, ούτε και να σχολιάσει το αγωνιστικό κομμάτι όσο το ματς διεξήχθη με αριθμητική ανισορροπία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ.Πανίδη στο sportcaster.gr:

“Έγινε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο σήμερα, με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις και αξίζουν συγχαρητήρια και οι δύο ομάδες γι αυτό!

Μέχρι εκείνο το σημείο που ήρθαν οι αποβολές, ήμασταν αυτοί που είχαμε την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, ενώ ο Ίκαρος έβρισκε ευκαιρίες με αντεπιθέσεις. Όσον αφορά την εξέλιξη μετά την διακοπή και τις αποβολές δεν θα σχολιάσω κάτι αγωνιστικό. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ικάρου”.

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Sportcaster MVP

Ψηφίστε τον MVP της (προηγούμενης) 22ης αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

Κόλα και Σαντσόλλι στις Βουκολιές

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO