Connect with us

Ιστιοπλοΐα

Σημαντικές διακρίσεις για τέσσερις αθλητές του ΙΟΧ

Τέσσερις αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων πήραν το εισιτήριο για την Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist και ILCA 4 για το 2022

 

Συγκεκριμένα 3 αθλητές στα Optimist και μια αθλήτρια στο ILCA 4 θα πάρουν μέρους στη Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας που θα πραγματοποιηθεί 22-26 Μαρτίου 2022 στη Αθήνα.

Οι ιστιοπλόοι του ΙΟ Χανίων κέρδισαν το δικαίωμα συμμετοχής στην Προεθνική Ομάδα της Κατηγορίας των Optimist με τα τελικά αποτελέσματα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάρο είναι οι: Σινάνη Κωνσταντίνα, Νικολάου Άγγελος και Φυλλαδιτάκης Γιώργος .

Η Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist για το 2022 θα διεξαχθεί από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου, από 22 έως και 26 Μαρτίου 2022.

Από την πανελλήνια πρόκριση, θα προκύψει η Εθνική Ομάδα Optimist η οποία θα αποτελείται από δώδεκα (12) μέλη.

Οι πέντε πρώτοι της κατάταξης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Bodrum της Τουρκίας. Οι επόμενοι επτά (7) αθλητές/αθλήτριες στα αποτελέσματα της γενικής κατάταξης της πανελλήνιας πρόκρισης, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) θα είναι του ιδίου φύλλου, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Δανία.

Και στην Κατηγορία τον ILCA 4 η Φυλλαδιτάκη Μελίνα κλήθηκε στην Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας ILCA 4 για το 2022 θα διεξαχθεί από το Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας, από τις 22 έως και τις 26 Μαρτίου 2022, με την συμμετοχή των καλύτερων ιστιοπλόων από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία.

Η Εθνική Ομάδα ILCA 4 θα προκύψει από την πανελλήνια πρόκριση και θα αποτελείται από 20 μέλη, στα οποία θα περιλαμβάνονται τα δέκα πρώτα αγόρια και τα δέκα πρώτα κορίτσια των τελικών αποτελεσμάτων της πανελλήνιας πρόκρισης.

Στην Αθήνα 3 αθλητές του ΙΟΧανίων για το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα «Σπύρος Παπαδής»

Εξάλλου, στην Αθήνα βρίσκονται από σήμερα τρεις αθλητές μας για να πάρουν μέρος στο Open Πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα για σκάφη τύπου OPTIMIST στις 5 και 6 Μαρτίου 2022 με την επωνυμία «Σπύρος Παπαδής» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Δελφιναρίου.

Συγκεκριμένα οι : Νικολάου Άγγελος, Φυλλαδιτάκης Γιώργος και η Παίσιος Ίντα- Ματθαία είναι ένα δυνατό τεστ ώστε να προετοιμαστούν για την Πανελλήνια Πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Optimist.

Υγρός Στίβος

Κολυμβητήριο Χανίων: Ακόμα ένα βήμα για την ανακατασκευή – Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Ιστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Υπέγραψε ο Βρούτσης την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ιστιοπλοΐα

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η βράβευση του 92χρονου Κωνσταντίνου Μανιουδάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO