Connect with us

Γ' Εθνική

Τέσσερις προπονητές του Κρητικού ομίλου ψηφίζουν για πρωταθλητή και παραμονή

Οι προπονητές τεσσάρων ομάδων του Κρητικού ομίλου μίλησαν σε αθλητική ιστοσελίδα κάνοντας τα προγνωστικά τους αναφορικά με το ποια θα είναι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα.

 

Ισίδωρος Σταυριανός (προπονητής ΠΑΟ Ρουφ), Νίκος Σουργιάς (προπονητής Αγίου Νικολάου), Άγγελος Κασσωτάκης (προπονητής Γιούχτα) και Ανέστης Αναστασιάδης (προπονητής Ατσαλένιου) μίλησαν στο sdna.gr για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο, το αν ο δεύτερος γύρος είναι το ίδιο ανταγωνιστικός, αλλά και για τις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Aναλυτικά όσα είπαν:

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

Ισίδωρος Σταυριανός: «Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, δεν γνωρίζαμε και πολύ καλά τους αντιπάλους μας. Τώρα έχουμε πιο σαφέστερη εικόνα. Για να κάνουμε την ανάλυση μας υπάρχουν περισσότερα βίντεο, ενώ στην  αρχή πηγαίναμε στο άγνωστο στον όμιλο που είμαστε».

Νίκος Σουργιάς: «Είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ συναρπαστικό και αμφίρροπο. Όλες οι ομάδες έχουν στόχους και αυτό κάνει τα παιχνίδια πολύ δύσκολα. Όσον αφορά την ομάδα μας κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Κατά τη γνώμη μου μπορέσαμε και συνδυάσαμε την καλή απόδοση, με πολύ καλά αποτελέσματα, πράγμα που μας έφερε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κάπως έτσι έκλεισε ο πρώτος γύρος για την ομάδα μας».

Άγγελος Κασσωτάκης: «Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Με δυνατές ομάδες από την Αθήνα, όπως είναι ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟ Ρουφ. Θεωρώ ότι και η βαθμολογία αντικατοπτρίζει αυτή την δυναμική όλων των ομάδων. Θεωρώ ότι ήταν ένας δίκαιος πρώτος γύρος».

Ανέστης Αναστασιάδης: «Ήταν πολύ ανταγωνιστικός, με καλές ομάδες και σίγουρα μέχρι το τέλος θα κρατήσει το ενδιαφέρον στην κορυφή και για την 4η ομάδα».

Για την εικόνα και τον ανταγωνισμό που υπάρχει σ΄ αυτό…

Ι.Σ.: «Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος. Οι ομάδες της Κρήτης είναι πάρα πολύ δυνατές  και οικονομικά και οργανωτικά. Οπότε αυτό δυσκολεύει πάρα πολύ την προσπάθεια μας. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος και αυτό φαίνεται από τα παιχνίδια ».

Ν.Σ.: «Όπως προείπα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Για τις ομάδες της Κρήτης ειδικότερα είναι μεγάλη τιμή, που στον όμιλο μας συμμετέχει ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟ Ρουφ που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο από όλες τις ομάδες και για τις πρώτες θέσεις, αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού, πράγμα που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η τελική έκβαση του πρωταθλήματος».

Α.Κ.: «Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Πέρα από τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟ Ρουφ που είναι οι δύο πιο δυνατές ομάδες, όλες οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες, συν τον Άγιο Νικόλαο που είναι κι αυτή μια δυνατή ομάδα».

Α.Α.: «Έχουμε ιστορικές ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ Ρουφ, μαζί με τον Πανιώνιο και τον Άγιο Νικόλαο έχουν τον πρώτο λόγο. Νομίζω ότι στις λεπτομέρειες, αν και αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟ Ρουφ έχει τον πρώτο λόγο, όποια ομάδα καταφέρει να μην γκελάρει μέχρι το τέλος, θα καταφέρει να βγει πρωταθλήτρια».

Για την μάχη της κορυφής και την παραμονή

Ι.Σ.: «Έχει ακόμα παρά πολύ δρόμο. Όπως προείπα πριν είναι ένας όμιλος πάρα πολύ αμφίρροπος και πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, δεν θα έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Αν υποθέσουμε για δύο ομάδες, που πιστεύω θα ξεκαθαρίσει την επόμενη και την μεθεπόμενη αγωνιστική, οι οποίες θα αφήσουν την κατηγορία θα πέσουν, για τις υπόλοιπες δύο που παλεύουν για την σωτηρία τους και την άνοδο, θα πάει μέχρι το τέλος».

Ν.Σ.: «Ο δεύτερος γύρος, πάντα είναι πολύ πιο δύσκολος από τον πρώτο. Όλες οι ομάδες έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Θεωρώ ότι για την μάχη της κορυφής μέχρι το τέλος, θα μπορέσουν οι τρεις ομάδες να διεκδικήσουν πράγματα, όπως είναι ο ΠΑΟ Ρουφ που αυτή τη στιγμή έχει μια απόσταση βαθμολογική, ο Πανιώνιος η ομάδα η δικιά μας. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πιθανόν και το πρόγραμμα για κάποιες ομάδες, να παίξει σημαντικό ρόλο, διότι κάποιες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή αυτή τη στιγμή έχουν τεράστιο κίνητρο βαθμολογικό και μπορεί να κόψουν βαθμούς από ομάδες, που έχουν υψηλότερους στόχους. Οπότε κάθε παιχνίδι, κατά τη γνώμη μου είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας, να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και να δούμε στο τέλος που θα μπορέσουμε να φτάσουμε».

Α.Κ.: «Νομίζω ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟ Ρουφ και δίκαια, αλλά πιστεύω ότι και ο Άγιος Νικόλαος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλος. Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα. Τώρα όσον αφορά την παραμονή, όλες οι ομάδες όπως είπα και προηγουμένως θα έχουμε δύσκολο έργο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Α.Α.: «Στην παραμονή αυτή τη στιγμή στην ουσία παίζετε η τέταρτη ομάδα, ανάμεσα στον Ατσαλένιο, που κυνηγάει δύο ομάδες, που είναι ο Γιούχτας και ο Αλμυρός. Τρεις ομάδες από το Ηράκλειο, από τις οποίες δυστυχώς, μία ομάδα θα υποβιβαστεί. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι οι τρεις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο είναι ο ΠΑΟ Ρουφ που έχει και πλεονέκτημα, καθώς είναι 5 βαθμούς μπροστά, ο Πανιώνιος, ο Άγιος Νικολάος και ενδεχομένως από πίσω έρχεται σαν αουτσάιντερ ο Πόρος».

Για το αν ο δεύτερος γύρος είναι το ίδιο ανταγωνιστικός με τον πρώτο…

Ι.Σ.: «Ναι και είναι και δυνατότερος».

Ν.Σ.: «Όχι όπως είπα η γνώμη μου είναι ότι πιθανότατα θα δούμε παιχνίδια με λιγότερη ποιότητα. Όμως επειδή το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και έχουμε αρκετές ομάδες, που έχουν στόχους είτε πρωταθλήματος, είτε παραμονής θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Από άποψη θεάματος είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από τον πρώτο, από άποψη δυσκολίας θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για όλες τις ομάδες».

Α.Κ.: «Αυτό θα το δούμε σε 1-2 ματς. Είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Α.Α.: «Νομίζω ότι είναι πιο ανταγωνιστικός γιατί όταν υπάρχουν οι μισές ομάδες που παίζουν την σωτηρία τους  και οι άλλες μισές ομάδες πάνε για να βγούνε υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερος συναγωνισμός. Οπότε κάθε παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες έτσι όπως είναι η κατηγορία».

Για το ότι ο 7ος όμιλος έχει λιγότερες αγωνιστικές από τους υπόλοιπους ομίλους

Ι.Σ.: «Αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια των ομάδων, γιατί τα περιθώρια στενεύουν. Όσο λιγότερα είναι τα παιχνίδια, όταν κάνεις λάθος δεν μπορείς να το καλύψεις εύκολα».

Ν.Σ.: «Όσο περισσότερες είναι οι αγωνιστικές και όσο περισσότερες είναι οι ομάδες του ομίλου, τόσο πιο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Όπως καταλαβαίνετε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, όπως είναι το δικό μας, δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε κανονικό πρωτάθλημα, με την έννοια σε βάθος αγωνιστικών. Δεν μπορεί μια ομάδα, η οποία μπορεί να έχει κάποια αρνητική περίοδο, να γυρίσει πίσω την κατάσταση. Αυτά τα δεδομένα όμως ισχύουν για όλες τις ομάδες. Με αυτά τα δεδομένα πορευόμαστε και όλες οι ομάδες είμαστε υποχρεωμένοι, με αυτά τα δεδομένα, να κάνουμε τον προγραμματισμό μας».

Α.Κ.: «Επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια με την Γ΄ Εθνική και με τον όμιλο της Κρήτης και της Αθήνας θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, τα τελευταία χρόνια, γιατί ναι μεν είμαστε 10 ομάδες, αλλά από την στιγμή που μπαίνουν αυτές οι δύο ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟ Ρουφ στον όμιλο μας δυσκολεύουν ακόμα τα πράγματα. Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο άδικο, γιατί είναι λίγες αγωνιστικές όπως είπες και πρέπει όλες οι ομάδες να κάνουμε πρωταθλητισμό, για να σωθούμε. Είναι λίγο δύσκολο για εμάς, για τα οικονομικά και τα δεδομένα, για τις δικές μας ομάδες».

Α.Α.: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο δυστυχώς, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να βελτιώσεις πολλά πράγματα. Δεν υπάρχουν τα περιθώρια αν χάσεις βαθμούς… άρα είναι ένα θέμα και για τις ομάδες που πάνε βγούνε και για τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία».

Για τις διαφορές που υπάρχουν στην βαθμολογία…

Ι.Σ.: «Οι βαθμολογίες των ομάδων είναι κοντά ακόμα, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους».

Ν.Σ.: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ Ρουφ έχει μια διαφορά, όσον αφορά την πρώτη θέση… Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων θεωρώ ότι είναι μικρές, όσον αφορά την αγωνιστική τους παρουσία. Είναι ένα πρωτάθλημα, που πολλά παιχνίδια κρίνονται στο γκολ και θεωρώ ότι  σαφή εικόνα, θα μπορέσουμε να έχουμε στο τέλος του πρωταθλήματος».

Α.Κ.: «Είναι μικρές. Κάθε εβδομάδα δίνουμε έναν τελικό, όλες οι ομάδες. Ο θάνατός σου ή ζωή μου έτσι είναι το πρωτάθλημα αυτό, για να το πω έτσι λαϊκά και ποδοσφαιρικά… Με μία νίκη είσαι ψηλά, με μία ήττα προβληματίζεις και μπαίνεις στα τάρταρα».

Α.Α.: «Είναι μικρές, δεν είναι πολύ μεγάλες. Είναι το ότι είναι λίγα τα παιχνίδια και οι ομάδες είναι δυνατές και εκμεταλλεύονται κυρίως την έδρα τους. Όποια ομάδα πάρει εκτός έδρας βαθμούς, αυτή είναι πιο κοντά στην κορυφή. Όποια ομάδα χάνει βαθμούς εντός έδρας είναι στη ζώνη του υποβιβασμού».

Για το αν οι έδρες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι τώρα ή όχι στο πρωτάθλημα

Ι.Σ.: «Όταν μιλάμε για αυτές τις κατηγορίες  βλέπετε ότι δεν έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα, λόγω των μέτρων. Αυτό δεν μπορώ να πω ότι έχουν παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο οι έδρες. Και ειδικότερα τώρα σε αυτές τις κατηγορίες, όπου και ο λιγοστός κόσμος που έρχεται δυναμώνει την ομάδα που παίζει εντός έδρας. Αυτό τώρα δεν το βλέπουμε γιατί ο κόσμος είναι ελάχιστος».

Ν.Σ.: «Δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά. Κάποιες ομάδες φαίνεται ότι έχουν μια δυναμική της έδρας, κάποιες άλλες όχι. Θεωρώ ότι είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα, σε όλα τα επίπεδα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά αν παίζεις εντός έδρας ή εκτός έδρας».

Α.Κ.: «Νομίζω ότι μόνο ο ΠΑΟ Ρουφ αν το δεις λίγο στατιστικά έχει εκμεταλλευτεί την έδρα του. Για αυτό είναι έτσι ψηλά. Οι άλλες ομάδες έχουν χάσει βαθμούς. Και ο Πανιώνιος κι εμείς  και ο Αλμυρός και ο Ατσαλένιος. Νομίζω ότι ο ΠΑΟ Ρουφ πρέπει να έχει μια ισοπαλία με τον Πόρο. Αυτό το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο και αυτό του έχει δώσει την δυνατότητα κάπως να ξεφύγει».

Α.Α.: «Νομίζω πως ναι. Εκεί είναι το μυστικό. Και ο ΠΑΟ Ρουφ και ο Πανιώνιος και ο Άγιος Νικόλαος εντός έδρας έχουν πολύ λίγες απώλειες. Μικρές απώλειες. Ιδίως ο ΠΑΟ Ρουφ και νομίζω ότι εκεί είναι το μυστικό. Αν εκμεταλλευτείς την έδρα σου και καταφέρνεις να κλέβεις βαθμούς είσαι ψηλά. Αν στα εντός έδρας παιχνίδια, δεν καταφέρνεις να παίρνεις βαθμούς, δυστυχώς κινδυνεύεις».

Για το αν στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, θα υπάρχει σασπένς 

Ι.Σ.: «Ναι. Πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός, θα είναι μεγάλο και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος».

Ν.Σ.: «Με βάσει τα όσα έχω δει στον δεύτερο γύρο θεωρώ πως ναι. Διότι, όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιές. Οπότε η αίσθηση μου είναι ότι θα κριθούν τα πάντα και για το πρωτάθλημα και για τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική».

Α.Κ.: «Μέχρι το τέλος θα πάει. Ακριβώς μέχρι το τέλος. Θα είναι μέχρι το τέλος. Υπάρχουν παιχνίδια όπως το Άγιος Νικόλαος – ΠΑΟ Ρουφ που είναι την τελευταία αγωνιστική. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θεωρώ ότι θα παλεύουν ομάδες για την άνοδο και για την παραμονή».

Α.Α.: «Νομίζω πως ναι. Αν δεν κάνω λάθος 2-3 αγωνιστικές πριν από το τέλος παίζει ο ΠΑΟ Ρουφ με τον Πανιώνιο και μετά υπάρχουν και  άλλα δύο παιχνίδια, που είναι επικίνδυνα και για τις δύο ομάδες. Αν καταφέρει μία από τις δύο ομάδες  ή ο Πανιώνιος να κερδίσει και καταφέρει να έχει την διαφορά στους 2-3 βαθμούς, τότε το πρωτάθλημα θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ακριβώς το ίδιο πράγμα υπάρχει και στην ουρά. Η διαφορά είναι βέβαια μεγαλύτερη στους 4 βαθμούς. Αν καταφέρουν οι ομάδες, να κρατήσουν την διαφορά στους 3 βαθμούς, τότε θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική, που θα κρίνει την σωτηρία».

Για το αν ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα των ομάδων…

Ι.Σ.: «Θα έρθω λίγο πάνω σε αυτό. Εμάς η κατηγορία μας αποτελείται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε τις επαγγελματικές ομάδες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, πόσο δυσκολεύονται να αγωνιστούν όταν έχουν περάσει κάποιοι ποδοσφαιριστές κορωνοϊό, όταν βλέπουμε 3-4 και 5 ποδοσφαιριστές να είναι  έξω, πόσο αποδυναμώνονται οι ομάδες και πόσο διαφορετικές είναι . Μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Τώρα σ΄ότι έχει να κάνει με τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που είμαστε εμείς καταλαβαίνετε ότι αν λείψουν 1-2 ποδοσφαιριστές, πόσο δύσκολο είναι να επανέλθουν και πόσο αποδυναμώνεται μία ομάδα».

Ν.Σ.: «Σίγουρα την έχει επηρεάσει. Όλες οι ομάδες έχουν περάσει κάποια διαστήματα, που έχουν γενικότερα άτομα της ομάδας νοσούντες. Και βέβαια την επηρεάζει από άποψη φυσικής κατάστασης… Σίγουρα επηρεάζει από πολλές απόψεις. Το θετικό που βλέπουμε να συμβαίνει είναι ότι δεν επηρεάζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Όσα παιχνίδια έχουν αναβληθεί γίνονται σε άλλες ημερομηνίες και έτσι υπάρχει μια ομαλότητα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Α.Κ.: «Υπάρχουν κάποια παιχνίδια, που κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα του Γιούχτα είχαν κορωνοϊό και δεν έχουν τα παιδιά ανταπεξέλθει γρήγορα, διότι πλέον καταπονείται και ο οργανισμός. Θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Τι να κάνουμε είναι για όλο τον κόσμο. Πρέπει να το διαχειριστούμε και είναι μέρος της δουλειάς, που εμείς πρέπει να το διαχειριστούμε μέσα στην ομάδα».

Α.Α.: «Εννοείται πως έχει επηρεάσει. Σίγουρα όλες οι ομάδες, δεν έχουν το βάθος άλλων ομάδων, της Α΄ Εθνικής και της Β΄ Εθνικής. Οπότε όταν έρχεται και μία κατάσταση, να χάνεις και 2-3 παιδιά, ενδεχομένως από τον κορωνοϊό εκτός του ότι μένουν  για 5-7 μέρες εκτός προπόνησης, οπότε είναι δύσκολο να τα υπολογίζεις για το επόμενο παιχνίδι αν χάσεις και σε έναν αγώνα που έχεις σχεδιάσει τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Όλη αυτή η κατάσταση διαμορφώνει σίγουρα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Μιλάμε για εξωγενείς παράγοντες ή για αυτό που ζούμε τώρα, που δένουν τα χέρια μας, αλλά θέλοντας και μη είναι μια πραγματικότητα, η οποία επηρεάζει όλες τις ομάδες».

Για το αν έχει παίξει ρόλο στο πρωτάθλημα το βάθος στο ρόστερ των ομάδων

Ι.Σ.: «Εννοείται γιατί είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας και είναι και αυτό που προείπα πριν. Ότι όταν οι ομάδες δεν έχουν βάθος στο ρόστερ τους και αντιμετωπίσουν και 1-2 προβλήματα, δηλαδή αν παίζουν μια αγωνιστική και έχουν 2 ποδοσφαιριστές κάρτες και 1-2 κορωνοϊό και έναν τραυματία, άμα δεν έχεις βάθος δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Θα παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο».

Ν.Σ.: «Όσο μεγαλύτερο βάθος υπάρχει στο ρόστερ τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα, για μια ομάδα, για έναν προπονητή. Γιατί όπως σχολιάσαμε και προηγουμένως υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας του κορωνοϊού στη ζωή μας. Οπότε σε κάθε παιχνίδι, για όλες τις ομάδες μπορεί να υπάρχει κάποιος τραυματισμός, μπορεί να υπάρχουν κάρτες, μπορεί να υπάρχει κάποιο παιδί με κορωνοϊό. Όσο μεγαλύτερο είναι το βάθος σε μία ομάδα, τόσο το καλύτερο είναι για την ομάδα».

Α.Κ.: «Σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη βοήθεια, αν κάποια ομάδα έχει ένα ρόστερ, που μπορεί από τον πάγκο, να έρθουν παιδιά να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό κομμάτι αυτό. Όλα πλέον σε  κάθε παιχνίδι είναι σημαντικά».

Α.Α.: «Επειδή ζούμε σε μια περίεργη κατάσταση, λόγω του κορωνοϊού, δυστυχώς είναι μια κατάσταση, η οποία διαμορφώνει όλα τα ρόστερ, όχι μόνο στη Γ΄Εθνική, αλλά και στην Α΄ Εθνική και στην Β΄ Εθνική. Οπότε όποια ομάδα 20 παιδιά, τα οποία να είναι κυρίως ισάξια και να μπορούν ανά πάσα στιγμή, όταν κάποιος λείπει να τον αλλάζουν και να μην αλλάζει η φύση της ομάδας, αυτή θα είναι η κερδισμένη. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο, το ρόστερ που έχει μια ομάδα και το βάθος».

Γ' Εθνική

Πρόστιμο σε ΑΟΑΝ και Σκύβαλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO