Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ντέρμπι αποδείξεων στη Νέα Αλικαρνασσό

Ηρόδοτος και Χανιά τίθενται αντιμέτωποι στη Νέα Αλικαρνασσό για την 19η αγωνιστική της Super League 2, με τις δύο ομάδες θα έχουν ανάγκη το τρίποντο για δικούς τους λόγους.

 

Από τη μία, ο γηπεδούχος Ηρόδοτος τρέχει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ένα σερί τριών συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς ήττα, στα οποία μάλιστα πέτυχε δύο νίκες και μια ισοπαλία. Με την έλευση του Ηλία Φυντάνη στην τεχνική ηγεσία, ο Ηρόδοτος έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, θέλοντας κόντρα στα Χανιά την Τετάρτη (16/2) να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του.

Βέβαια, σημαντικές ήταν και οι μεταγραφικές προσθήκες, καθώς στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έκαναν… υπερβάσεις, όπως με την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σεββίλη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τζένοα και Άντερλεχτ μεταξύ άλλων, ενώ αποκτήθηκε και ο Μάρκ Ασίγκμπα, με πολλές παραστάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης στην αποστολή βρίσκονται και άλλες δύο μεταγραφές, αυτές των Λούκας Κρόστα και Σιντικί Αμπουκάρι, ενώ υπολογίζει και στον Μπαρμπόζα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στην αντίπερα όχθη τώρα, στα Χανιά με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 9ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα, αλλά και την δεύτερη διαδοχική τους νίκη, θα παίξουν κόντρα στον Ηρόδοτο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που εφόσον έρθει θα τους ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, μπορεί να μην εντυπωσίασε στο τελευταίο της παιχνίδι με το Αιγάλεω, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε και με την ψυχολογία υπέρ της, θα προσπαθήσει κόντρα στον Ηρόδοτο να πάρει για πρώτη φορά φέτος την τρίτη της συνεχόμενη νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας γνωρίζει πως αυτό που θέλουν οι “μπλε” είναι ένα καλό σερί στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, που θα τους ανεβάσει αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα και θα τους βάλει ξανά στο… κόλπο της ανόδου.

Εκτός αποστολής για τα Χανιά και τον Νίκο Παπαδόπουλο, έμεινε ο τραυματίας Κάλρος, όπως επίσης και οι Βάρκας, Νικόλης, Καλαϊτζάκης, αλλά και ο Βασιλακάκης που δεν υπολογίζεται.

Διαιτητής της συνάντησης στη Νέα Αλικαρνασσό θα είναι ο Βεργέτης από την Αρκαδία, που θα έχει για βοηθούς του, τον Κύριο από την Αρκαδία και τον Γουρνιά από την Ανατολική Αττική.

 

Χανιά

Τσιακίρης: Να σηκώσουμε κεφάλι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Λεμονής: Να δείξουμε ότι η ομάδα μας δεν διεκδικεί τυχαία την άνοδο | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μιχαηλάκης στο sportcaster.gr: “Ετοιμη με Καλλιθέα η ανατολική κερκίδα στα Περιβόλια” – Παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO