Connect with us

Βόλεϊ

Δεληκώστας: Νίκη κόντρα στον Μίλωνα

To τελευταίο του παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volley League δίνει ο ΟΦΗ το Σάββατο (19/2, 8μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, με αντίπαλο το Μίλωνα.

 

Το παιχνίδι δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έχει κλειδώσει η συμμετοχή του ΟΦΗ, στα πλέι-άουτ, ωστόσο προπονητής και παίκτες, θέλουν να συνεχίσουν τις πετυχημένες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών και να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, πριν μπούν στην μάχη των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, όπoυ ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη εκτός έδρας (23/2) τον Αριστοτέλη Σκύδρας, ομάδα της Pre League, αλλά και στη συνεχεία των πλέι-άουτ, όπου ο ΟΦΗ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φίλιππο Βέροιας, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας «θέλουμε να κερδίσουμε το Μίλωνα και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου στη Σκύδρα, που είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Θα παίξουμε με μια αξιόλογη ομάδα που έχει καλό ρόστερ, με δυο ξένους και στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

*Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, και το ΤΑΑ ΟΦΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον υπεύθυνο λογιστηρίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Μάνο Ζωάκη, για το θάνατο του πατέρα του. Κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια, για την μεγάλη τους απώλεια.

Βόλεϊ

“Ασπρόμαυρο” το ΒΑΚ την Τετάρτη για το μεγάλο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Η στατιστική εικόνα του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ήττα στη Νέα Σμύρνη και τώρα όλα για όλα για την άνοδο την Τετάρτη!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO