Connect with us

Χανιά

Παπαδόπουλος: Κάνοντας την υπέρβαση θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς | video

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Χανίων, Νίκου Παπαδόπουλου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτηρίζει τον Ηρόδοτο έναν δύσκολο αντίπαλο καθώς αυτό φαίνεται από την πορεία του στις τελευταίες αγωνιστικές και αναφέρει ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι.

Η κούραση είναι ο κύριος αντίπαλος πολλών ομάδων, όπως και των Χανίων και ο ίδιος τονίζει ότι όλοι πρέπει να υπερβούν τον εαυτό τους για να πάρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Χανίων:

Ακόμη ένα δύσκολο ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει θετικά αποτελέσματα, φαίνεται ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι ένα ματς το οποίο εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί νικών.

Όπως είπα για να ανεβούμε ψηλά στην βαθμολογία,  αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές μου, πάθος να βγάλουμε ψυχή και να παίξουμε με το μυαλό μας. Γιατί υπάρχει κούραση για όλες τις ομάδες έτσι και για εμάς υπάρχουν προβλήματα λόγο της κούρασης άλλα νομίζω ότι υπερβαίνοντας τον εαυτό μας γιατί εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να το κάνουμε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους έχουμε πολύ ανάγκη.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πάλι μία καλή εικόνα από τους παίκτες και από την ομάδα παίρνοντας του τρεις βαθμούς στο τέλος.

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO