Connect with us

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Μπονατάκης: Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Δόξα

Μπονατάκης

Ο Ήφαιστος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16/2) την Δόξα Παχιανών για τους “8” του Κυπέλλου Χανίων, με τον Γιώργο Μπονατάκη να αναφέρεται σε δηλώσεις του στο sportcaster.gr στις δυσκολίες του ματς, με δεδομένο ότι η Δόξα είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

 

Στις δυσκολίες του προημιτελικού κόντρα στην Δόξα Παχιανών, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportcaster.gr ο Γιώργος Μπονατάκης, που στάθηκε στην διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και στην ποιότητα της ομάδας των Παχιανών.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπονατάκης τόνισε πως ο Ήφαιστος καλείται να κάνει την υπέρβαση κόντρα σε μια ανταγωνιστική ομάδα, που συνδυάζει νιάτα, εμπειρία και ταλέντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ηφαίστου:

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι με τη Δόξα και δύο πράγματα το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο για δύο λόγους.

Πρώτον παίζουμε με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, άκρως ανταγωνιστική και δύσκολη ομάδα. Δεύτερον δεν έχουμε πολλές μέρες ξεκούρασης από την πολλή ενέργεια που βγάλαμε  στο ντέρμπι με την Ιωνία όμως η ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει και να κοντράρει στα ίσια την ομάδα της Δόξας Παχιανών. Ασφαλώς και παίζει ρόλο η διαφορά κατηγορίας γιατί μιλάμε για μια ομάδα που συνδυάζει νιάτα, εμπειρία και ταλέντο”.

ΕΠΣΗ

Δυνατά ντέρμπι στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Επικράτησαν τα φαβορί στο κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Σε Δαμάστα και Αετό Ανωγείων τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO