Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Ενίσχυση από την Πολωνία με Παλασέφσκι για Κηφισιά

Την απόκτηση του Πολωνού μέσου Ματσιέι Παλασέφσκι ανακοίνωσε η Κηφισιά, με τον 24χρονο μέσο να ενισχύει την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

 

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, πρόσθεσε μια ακόμη λύση στην φαρέτρα του Ελευθερόπουλου, με τον Παλασέφσκι, να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας, έχοντας συνολικά 36 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Maciej Palaszewski, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

Γεννημένος στις 7 Απριλίου 1998, ο Maciej Palaszewski ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Slask Wroclaw, με την οποία έγινε επαγγελματίας το 2016.

Στην ομάδα της γενέτειράς του αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, καταγράφοντας συνολικά 36 συμμετοχές και 3 γκολ στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί επίσης σε Rakow (3 συμμετοχές το 2016/17) και Stomil Olsztyn (35 συμμετοχές με 2 γκολ από το 2018 έως το 2020), ενώ στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Gornik Polkowice, με την οποία είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους».

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO