Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Θρίλερ το ντέρμπι με 6 γκολ αλλά “χ”ωρίς νικητή |pics

Σε ένα ματς όπου Ήφαιστος και Ιωνία 2000 κατέβηκαν αποκλειστικά για τη νίκη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, βάζοντας εκ νέου ”φωτιά” στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ… με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 95ο λεπτό.

 

Αμφότεροι απέδειξαν με τον πιο τρανό τρόπο ότι δικαίως το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ είναι από τα πιο συναρπαστικά.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους ποδοσφαιριστές του Νότη Ματηγάκη που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 30′ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Γεωργιακάκης από την άσπρη βούλα. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπαδιεριτάκης από τον Νησωτάκη. Στο 40′ οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μπονατάκη βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση. Ύστερα από υπέροχη εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής στο γάμα, ο Στυλιανάκης έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ξεκίνησε όπως και το πρώτο ημίχρονο, στο 55′ ο Μπαδιεριτάκης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πατά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες με τον Νικάκη να μην μπορεί να ισοφαρίζει σε 2-2. Αρχικά στο 60′ ο Καλαμαρίδης με προβολή κατάφερε να εξουδετερώσει το πλασέ του Νικάκη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο τελευταίος βρέθηκε μπροστά σε κενή εστία όμως δεν μπόρεσε να πιάσει την προβολή.

Οι προσπάθειες του Ηφαίστου έπιασαν καρπούς στο 76΄ με τον Δασκαλάκη να ισοφαρίζει σε 2-2, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νικολακάκη.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-2 θα μείνει μέχρι το τέλος αμφότεροι φρόντισαν να μας διαψεύσουν.

Στο 91′ ο Καλαμαρίδης με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στον Ήφαιστο κάνοντας το 3-2, με το τελικό 3-3 να διαμορφώνεται στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρυσού.

Ήφαιστος – Ιωνία 3-3

Γήπεδο: Νεροκούρου
Σκόρερ: 40′ Στυλιανάκης, 76′ Δασκαλάκης / 30′ Γεωργιακάκης, 55′ Μπαδιεριτάκης, 91′ Καλαμαρίδης (αυτογκόλ), 95′ Χρυσός
Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Μπραουδάκη, Μαρκετάκης

Ήφαιστος (Γιώργος Μπονατάκης): Σφακιωτάκης, Δασκαλάκης, Κουνδουράκης, Νησωτάκης, Δημητρογιαννάκης, Σπανουδάκης, Χαλεβελάκης, Σπυριδάκης, Στυλιανάκης (65′ Ντινάι), Νικάκης, Νικολακάκης

Ιωνία (Νότης Ματηγάκης): Καριμπίδης, Χαιρεκάκης, Χατζηδάκης – Ψιστάκης, Καλαμαρίδης, Αθανασίου (25′ Τσαούσι), Κλαούντιο (39’Σαχμπαζίδης), Σελάμης, Γεωργιακάκης (75′ Μαναρώλης), Χρυσός, Μπαδιεριτάκης, Πατάς (75′ Γαβαλάς)

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO