Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Σημαντική νίκη για Αστέρα Χαλέπας

Ο Αστέρας Χαλέπας έστω και με ένα τέρμα πέτυχε το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη, καθώς επικράτησε με 1-0 της ΕΘΚ στη Μοναχή Ελιά για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Χαλέπας (24β) βρέθηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ομάδα του Ακρωτηρίου (21β) παρέμεινε στην 9η θέση.

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη για να ανεβάσουν τη συγκομιδή τους όμως αυτοί που κατάφεραν να χαμογελάσουν στο τέλος της ημέρας ήταν οι γηπεδούχοι. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Βαγγέλης Κατελανάκης μόλις στο 6ο λεπτό, διαμορφώνοντας από νωρίς το τελικό 1-0.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του καθώς η προσπάθεια που επιχείρησε στο 50ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι.

Αστέρας Χαλέπας-ΕΘΚ 1-0

Γήπεδο: Moναχή Ελιά
Σκόρερ: 6′ Κατελανάκης Βαγγέλης
Διαιτητής:  Χρυσός Βοηθοί: Κοτσιφάκης, Λογαρίδης

Αστέρας Χαλέπας (Nικολιουδάκης Νεκτάριος): Σαραντολάκης, Πέσκος, Ντόι, Αγγελόπουλος, Χρόνης (82′ Καραχάλιος), Κατελανάκης Γιώργος, Λαμάι (76′ Κουτσιούδης), Σουλιώτης,(76′ Μπαλάνος) Κατελανάκης Β., Καγιάς (90′ Σαλβάνος) , Πισιλής (61′ Φατούσης)

ΕΘΚ (Ανδρεαδάκης Βαγγέλης): Πατεράκης, Γκούβερης, Χαλιβελάκης (61′ Χατζηδάκης), Πολιτάκης, Βαρθαλάκης, Σκουμπάκης (61′ Ανδρεαδάκης), Βάλαρης, Καμηλάκης, Μπριτσάκης (61′ Κουτσογιαννάκης), Μπουτσαλής (45′ Μαλαξιανάκης), Καλαϊτζής

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO