Connect with us

Χανιά

To must win ματς με το Αιγάλεω και η ευκαιρία ν’ αγγίξει 4αδα

Τα Χανιά συνεχίζουν να έχουν το πλεονέκτημα της έλλειψης ταξιδιών εκτός Κρήτης και κόντρα στο Αιγάλεω έχει χρυσή ευκαιρία να συνδυάσει τη νίκη με μεγάλη βαθμολογική άνοδο.

 

Μετά από τρία “στείρα” 0-0 κόντρα στις Κρητικές ομάδες οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου επέστρεψαν στις νίκες συνδυάζοντας το τρίποντο, με τον Αστέρα Βλαχιώτη, με εξαιρετική εμφάνιση και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι μέσα σε 45 λεπτά το 0-1 έγινε 3-1 αλλά η εικόνα των Χανίων που μπορούν να κάνουν τον κόσμο να νιώθει αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κόντρα στο Αιγάλεω το μεσημέρι της Κυριακής στα Περιβόλια δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και κίνητρο δεν αποτελεί μόνο το γεγονός ότι ο αθηναϊκός σύλλογος είναι στο +1 από τα Χανιά αλλά και η ιδιομορφία της αγωνιστικής. Η Κηφισιά που είναι στους 26 βαθμούς, έναντι των 24 των Χανίων, παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό Β’ ενώ το Σάββατο η Καλαμάτα των 30 βαθμών υποδέχεται την ΑΕΚ Β’ των 28.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το γεγονός πως η Ένωση δεν έχει δικαίωμα διεκδίκησης της ανόδου γίνεται εύκολα κατανοητό πως με νίκη την Κυριακή τα Χανιά αρχίζουν να γλυκοκοιτάζουν την τριάδα μιας και εκκρεμεί και η ένσταση του Λεβαδειακού εις βάρος της Καλαμάτας που κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών.

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO