Connect with us

Γενικά

Αγώνας δρόμου από τον Ορίζοντα

Σε μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης ”Ορίζοντας” διοργανώνοντας αγώνες δρόμου για τα παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο.

 

Πιο συγκεκριμένα ο ”Ορίζοντας” που βρίσκεται στο πλευρό των καρκινοπαθών μέσω του εθελοντισμού διοργανώνει αγώνες (είτε τρεξίματος είτε περιπάτου) 2.5, 5 και 10 χλμ για ανθρώπους κάθε ηλικίας, όπου είναι αφιερωμένοι στους των μικρούς ήρωες της καθημερινότητας που δίνουν τη δική τους μάχη.

Να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν έχει όριο ηλικίας. Όποιος αποφασίσει να τρέξει ή να περπατήσει σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές θέλει, από τις 10 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2021.

Φυσικά σκοπός είναι και η προώθηση του ”Γίνε δότης μυελού των οστών”, μια απλή πράξη που δεν απαιτεί χρόνο αλλά μπορεί να χαρίσει τη ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας.

Το μήνυμα του Ορίζοντα αναφέρει:

Τρέξε για τα παιδιά με καρκίνο και το μήνυμα: “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών!”

Ο Σύλλογος “Ορίζοντας” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου διοργανώνει συμβολικό Αγώνα Δρόμου – Δυναμικού Περπατήματος αποστάσεων 2,5χλμ, 5χλμ και 10χλμ, για μικρούς και μεγάλους! Γιορτάζουμε αυτή την ημέρα, τρέχουμε για τα παιδιά με καρκίνο και προωθούμε το μήνυμα: “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών!”. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αποκλειστικά αφιερωμένη στους μικρούς αυτούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να επιλέξει τα χιλιόμετρα που επιθυμεί (από τα προτεινόμενα: 2.5, 5 και 10 χλμ αντίστοιχα) και να τα “τρέξει” ή να τα “περπατήσει” σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 10 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας μπορεί να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με@orizondas_chania και #orizondas #runforkids στα προσωπικά του προφίλ στα social media. Επίσης, σε κάθε συμμετέχοντα θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά αναμνηστικό συμμετοχής.

Όλοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με καρκίνο και αναδεικνύουμε την σπουδαιότητα της δωρεάς μυελού των οστών!

Γενικά

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3): Τα φώτα στη μάχη Παρτιζάν-Ολυμπιακού

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (28/3) σε Κρήτη και Αθήνα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (28/3)

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO