Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Δεν υπάρχει φως για χρήματα από το στοίχημα – Δυσφορία στις ομάδες

Ο πρόεδρος της Λίγκας ενημέρωσε τους προέδρους των ομάδων για τις, δυσάρεστες, εξελίξεις αναφορικά με τα χρήματα από το στοίχημα και όπως ήταν λογικό υπήρξε μεγάλη αντίδραση – Η επόμενη κίνηση της Λίγκας

 

Με δυσφορία και προβληματισμό υποδέχθηκαν οι πρόεδροι των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 τα μαντάτα που τους μετέφερε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος, μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το ζήτημα των εσόδων από την φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος.

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Υφυπουργού ήταν ότι οι ομάδες δεν θα πρέπει να περιμένουν σύντομα τα χρήματα που τους αναλογούν από το στοίχημα, γεγονός  που προκάλεσε ιδιαίτερα μεγάλη δυσφορία στους προέδρους, οι οποίοι άλλωστε δεν έχουν να περιμένουν ενίσχυση και από πολλές άλλες πηγές.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και περίμεναν ως μάννα εξ ουρανού τα χρήματα από το στοίχημα για να πάρουν μια ανάσα, αλλά τελικά οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες.

Η Λίγκα μετά από αυτές τι εξελίξεις αποφάσισε να ορίσει μια τριμελής αντιπροσωπεία που αποτελείτε από τους  κ.κ. Λεουτσάκο (πρόεδρος), Σταμούλη (αντιπρόεδρος) και Μπίκα (αντιπρόεδρος) που θα ζητήσει άμεσα νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Επίσης την Παρασκευή το προεδρείο της Σούπερ λιγκ 2 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, σχετικά με την τροποποίηση των κανόνων αδειοδότησης.

Η σχετική ενημέρωση από τη Λίγκα:

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

  • • Αύριο στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προεδρείου της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, σχετικά με την τροποποίηση των κανόνων αδειοδότησης.
  • • Θα ζητηθεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO