Connect with us

Επισκοπή

Βέλιτς: Χθες ήταν μια μεγάλη νίκη!

Η Επισκοπή βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση με μια ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και ο Γιάσμινγκο Βέλιτς δεν μπορεί παρά να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

 

Μια ημέρα μετά την σπουδαία νίκη επί της Καλλιθέας με 2-0 στο “Ελ Πάσο”, ο Ελληνοβόσνιος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής και αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να υπάρχει κατακόρυφη άνοδος της απόδοσης της που συνεπάγεται από τα θετικά αποτελέσματα. Συνολικά η Επισκοπή στους τελευταίους 6 αγώνες έχει κερδίσει στους 4, έχει 1 ισοπαλία (με Καλαμάτα) και έχει χάσει από την ΑΕΚ (1-0). Στους τελευταίους δε, 10 αγώνες έχει αποκτήσει 18 βαθμούς από τους 19 που έχει στο σύνολο.

“Έλειπε αυτό το κάτι…”

Το πως έχει αλλάξει προς το πολύ καλύτερο η Επισκοπή μπορεί να το εξηγήσει ο πλέον ειδήμων, ο Γιάσμινκο Βέλιτς: “Ξεκινήσαμε με μια καινούρια ομάδα τη σεζόν. Από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, ελλείψεις στο ρόστερ και φυσικά, το γεγονός μίας εντελώς καινούριας ομάδας μετά από δύο απανωτές ανόδους κατηγοριών (Γ’ Εθνική, Football League). Παρ’ όλα αυτά, κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις. Απλώς χρειαζόταν να αποκτήσουν πνευματική συνοχή οι ποδοσφαιριστές μας ώστε όταν συγκεντρώνονταν όλοι μαζί, αυτό να έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική και να επιδιώκει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα και ακόμα περισσότερο τις νίκες. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά σ’ αυτούς τους τομείς. Όταν μάλιστα υπάρχουν προβλήματα, οι νίκες δίνουν άλλον αέρα, ενώνουν, συσπειρώνουν. Ελπίζω αυτή η πνευματική συνοχή που έχουμε να ενισχυθεί και στα επόμενα παιγνίδια.
Και στην αρχή της σεζόν η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, με τρόπο οργανωμένο και ανταγωνιστικό αλλά έλειπε αυτό “το κάτι. Είναι γεγονός βέβαια ότι τα τελευταία αποτελέσματα δικαιώνουν τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Χθες. ήταν μια μεγάλη -με κατηγορηματικό τρόπο μεγάλη- νίκη της ομάδας μας αφού ήμασταν σαφώς ανώτεροι της Καλλιθέας. Μία φάση δεχθήκαμε όλη κι όλη κι αυτή από ένα γέμισμα…”

“Έχουμε τους τρόπους να βρίσκουμε λύσεις μέσα από το μικρό μας ρόστερ”

Ερωτηθείς για το πόσο μπορεί να διαρκέσει χρονικά αυτό το καλό αγωνιστικό μομέντουμ της Επισκοπής με δεδομένο το μικρό ρόστερ που διαθέτει καθ’ όσον η σειρά των αγώνων είναι αμείλικτη με Τετάρτες-Κυριακές, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Ξέρουμε τα προβλήματα που έχουμε και πόσο παραμονεύει ο κίνδυνος του μικρού ρόστερ, στην πραγματικότητα ενός πολύ μικρού, πολύ συρρικνωμένου ρόστερ θα έλεγα. Έχουμε τους τρόπους μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα κατάλληλα. Τον τρόπο, επιτρέψτε μου, δεν θα σας τον αποκαλύψω. Είμαστε αυτή τη στιγμή σ’ ένα κανάλι όπου περνάμε από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες (Παναθηναϊκό, Καλλιθέα, ΑΕ Καραϊσκάκης) που όποιος επιχειρούσε να κάνει υπολογισμούς συγκομιδής βαθμών πριν τη διεξαγωγή τους δεν θα τολμούσε φτάσει στους 6 βαθμούς τουλάχιστον στα συγκεκριμένα πρώτα δύο παιγνίδια. Θα επιδιώξουμε να έχουμε επιτυχία και στο τρίτο ματς. Ο αγώνας μας δεν σταματάει. Βλέπουμε την ομάδα με αυτοπεποίθηση, με καλή διάθεση και με κίνητρο για να εισπράξουμε τους κόπους της πολλής και πολύ καλής δουλειάς που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Πάντοτε ξέραμε ότι είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί, ακόμα κι στα παιγνίδια που χάσαμε, είτε από αδικία, είτε από λεπτομέρειες.”

Επισκοπή

Άντεξε στα δοκάρια, έχασε από τον Πασά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Δύσκολη έξοδος για Επισκοπή, δράση και στο “Κλουβί”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Καραντάθας: Ματς ειδικών συνθηκών με την Καλαμάτα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO