Connect with us

Ποδόσφαιρο

Συνελήφθη και ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Συνελήφθη πριν λίγο και ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο χθες εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

 

Πληροφορίες θέλουν τον νεαρό, ο οποίος φέρει τα αρχικά D.R. να συλλαμβάνεται στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην Κοριτσά.

Πλέον αναμένονται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Με τη σύλληψη του 20χρονου, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα, ολοκληρώνονται οι συλλήψεις των ατόμων που θεωρούνται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του άγριου φονικού.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος του 20χρονου, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση, πείστηκε να παραδοθεί κατόπιν επικοινωνίας με την οικογένειά του.

Έπειτα, ο δικηγόρος, επικοινώνησε με τον εντολέα του και δήλωσε μιλώντας στο ethnos.gr: Έχει την πρόθεση να παραδοθεί στην Αλβανία, να συλληφθεί και να ακολουθηθεί η διαδικασία έκδοσης. Θα συναινέσει για να ρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει την υπόθεση. Κατάλαβε ότι είναι μονόδρομος να αντιμετωπίσει την υπόθεση. Έχει επιχειρήματα και δεν είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Επέβαινε το μοιραίο βράδυ στο λευκό αυτοκίνητο, το Citroen».

Ο 20χρονος κατάφερε να διαφύγει στις 00:40 μετά τα μεσάνυχτα της 2 Φεβρουαρίου, δηλαδή 24 ώρες μετά το έγκλημα, από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, με αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι στενός φίλος του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία και είχε συλληφθεί πρώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς στην Κορυτσά είπε: «ήμουν στο περιστατικό, δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που τον σκότωσε».

«Εμφανίστηκε αυτοβούλως, θέλει να δικαστεί στην Ελλάδα»

«Εδώ και μία ώρα περίπου ο εντολέας μου έχει παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς και θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία της εκδόσεώς του ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να αξιολογηθεί δικαστικά η υπόθεσή του», ανέφερε ο δικηγόρος του, κ. Σπυράτος, επισημαίνοντας ότι ο 20χρονος «εμφανίστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε δηλώνοντας ότι παραιτείται κάθε δικαιώματός του να παραμείνει στη χώρα του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί».

Σούπερ Λιγκ

Κανονικά με κόσμο οι «Ζωσιμάδες», πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εθνική Ελλάδος

Μπουχαλάκης: Πρέπει να βρούμε την δύναμη να σηκωθούμε ξανά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO