Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Μπαμπούλιας: Οικογενειακό κλίμα στον Σαμψών

Ο επιθετικός του Νέου Σαμψών βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του (Γιάννινα) και έδωσε συνέντευξη στο sport action μιλώντας για όλους και για όλα

 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Νέου Σαμψών την φετινή σεζόν μίλησε στον Πέτρο Σιούλη και στο sport action για την ζωή στα Χανιά, τον Νέο Σαμψών και τις εντυπώσεις του από το τοπικό Χανίων.

 

Για την επιστροφή του στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε το 2016(Ρήξη πρόσθιου χιαστού και ολική ρήξη μέσα και έξω μηνίσκου):

«Μετά το χειρουργείο πέρασα πολύ δύσκολα, διότι πήγα στα Χανιά για επαγγελματικούς λόγους και φοβόμουν μήπως η επιστροφή μου στα γήπεδα μου κοστίσει. Όμως αφού πέρασε ο καιρός και βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι μπροστά μου, νιώθω πιο δυνατός».

Για την πορεία του Σαμψών στο φετινό πρωτάθλημα:

«Μέχρι και τη διακοπή λόγω Χριστουγέννων είμασταν 2οι. Ο 1ος προβιβάζεται απευθείας και ο 2ος δίνει αγώνα μπαράζ. Έχουμε την δεύτερη καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και τις λιγότερες κίτρινες κάρτες. Κόκκινη δεν έχουμε δεχτεί ακόμη. Διαθέτουμε ένα οικογενειακό κλίμα που ελπίζω και σε συνδυασμό με την εμπειρία μου να μας βοηθήσει στη συνέχεια, ώστε να αναβαθμίσουμε το προφίλ της ομάδας.. Το ρόστερ απαρτίζεται από 16 παίκτες και προπονητής είναι ο Παναγιώτης Παλαθούρας. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 14 ομάδες και οι κατηγορίες χωρίζονται σε Α΄, Β’ και Γ’ Κατηγορία. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του συλλόγου, Μανούσος Βατσάκης, διότι μέσω εκείνου μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ. Είναι μια «νοικοκυρεμένη» ομάδα με νεανικό μέσο όρο ηλικίας».

Για τον προπονητή του, Παναγιώτη Παλαθούρα:

«Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και γνώστης του αντικειμένου. Μόλις βάλουμε 5-6 γκολ μας λέει να σταματήσουμε. Σπάνια μια ομάδα θα βάζει 8 και 9 γκολ σε κάποια άλλη γιατί τηρούμε το Fair play. Σεβόμαστε τον αντίπαλο για να μας σεβαστεί και κείνος. Σε αυτό διαφέρουμε σίγουρα από το πρωτάθλημα των Ιωαννίνων».

Για το αν ο κόσμος του Σαμψών στηρίζει την φετινή προσπάθεια:

«Δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα παιχνίδια μας, γι’ αυτό και τον καλώ να έρθει στο γήπεδο».

Για το επίπεδο των πρωταθλημάτων στα Χανιά:

«Παρότι η τοπική ΕΠΣ και οι αρμόδιοι φορείς είναι δίπλα στο ερασιτεχνικό και βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο, το επίπεδο είναι κατώτερο συγκριτικά με των Ιωαννίνων. Από τις περισσότερες ομα΄δες λείπουν αρκετοί γηγενείς, ενώ συμμετέχουν και πολλοί φοιτητές που λόγω σπουδών άλλοι φεύγουν κι άλλοι έρχονται. Έτσι δε μπορεί να υπάρχει διάρκεια στην ανταγωνιστικότητα των ομάδων».

Για το πόσο έχει επηρεάσει ο κορονοϊός την ομάδα του:

«Δυστυχώς οι δυσκολίες που προκύπτουν είναι αρκετές. Πέρυσι απ’ ότι ενημερώθηκα ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με 4 νίκες και στη συνέχεια διακόπηκε. Πιστεύω φέτος να πετύχουμε ότι μας στέρησε πέρυσι η πανδημία».

Για το πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει στην ομάδα του Σαμψών:

«Είμαι πολύ κοντά με τους Μανώλη Νταμαδάκη, Δημήτρη Μανατάκη και τον Χρήστο Κοντό. Από την πρώτη μέρα με δέχτηκαν θερμά στην ομάδα και μαζί με τον Πρόεδρο με έχουν πείσει με την συμπεριφορά τους, ώστε να παραμείνω στην ομάδα για όσο θα είναι κι αυτοί».

Για το πως τα πηγαίνει με τους Κρητικούς διαιτητές, μιας και είναι έκρυθμος χαρακτήρας:

«Βλέποντας οι άνθρωποι της ομάδας το ιστορικό που είχα από τα Ιωάννινα με τις κάρτες, μου επεσήμαναν πως με τέσσερεις κίτρινες κάρτες χάνω ένα ματς και με επτά μένω έξω για δύο. Μιας και λείπουν αρκετοί γηγενείς, παίζουμε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων με τους διαιτητές, επομένως είμαι και γω πιο προσεκτικός. Όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Η βοήθεια που πήρα από τον προπονητή μου είναι πολύτιμη σε αυτό τον τομέα. Μου έδινε ηρεμία και θυμάμαι μια φράση που μου είπε: «Είσαι ένα ακατέργαστο διαμάντι που δεν μπόρεσα νωρίτερα να βρω».

Δείτε όλη την συνέντευξη του Αλέξη Μπαμπούλια στο sport-action.gr

 

Β' ΕΠΣΧ

Ο Κρικέλης στο Ποσειδώνας – Χάλης, ο Χρυσός στο Νεροκούρου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Αλλαγή ώρας σε δύο παιχνίδια της ΑΠ Σούδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Κουκουδάκης: Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO