Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Ματς “φωτιά” για Ατρόμητο – Σε καλύτερη θέση η Λαμία

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στις 17:15 σε εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και είναι αυτός που καίγεται για τους τρεις καθώς βρίσκεται σε κακή βαθμολογική θέση.

Από Πέμπτη σε Πέμπτη ο αγώνας του Ατρομήτου με τη Λαμία, καθώς γίνεται μια εβδομάδα από την αρχική του ημερομηνία. Είναι ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, καθώς η ομάδα της Αθήνας τις τελευταίες εβδομάδες απομακρύνεται από την 12η θέση.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας αγνοώντας τη νίκη για έξι αγωνιστικές καθώς μετράνε 5 ήττες και 1 ισοπαλία. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τον Ατρόμητο καθώς σε πιθανή ήττα θα μπουν σε μπελάδες, με την σημερινή του αντίπαλο (Λαμία) και τον Ιωνικό να είναι οι ομάδες που καταδιώκει και με τον  Απόλλων Σμύρνης να παραμένει σε απόσταση αναπνοής.

Η Λαμία, η οποία βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος είναι σε καλύτερη θέση και με νίκη θα κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση με 18 βαθμούς. Παρόλα αυτά θέλει τη νίκη σήμερα για να κάνει ακόμη ένα βήμα για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

ΟΦΗ

Με Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Κανονικά με κόσμο οι «Ζωσιμάδες», πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO