Connect with us

Τεχνική κολύμβηση

5 αθλήτριες του ΚΟΗ σε καμπ της Εθνικής Κορασίδων

Μεταξύ των 22 αθλητριών που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, βρίσκονται πέντε αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου.

 

Οι Μαρίνα Βαγκέ, Εύα Βαρδιάμπαση, Άρτεμη Κουτράκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη και Μελίνα Σκευάκη θα συμμετάσχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις 24-26 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Μετά από αξιολόγηση θα επιλεγούν οι 16 από τις 22 αθλήτριες για την επόμενη φάση της προετοιμασίας (24-27 Μαρτίου).

Οι κλήσεις των πέντε αθλητριών του ΚΟΗ έρχονται σαν συνέχεια των μεγάλων διακρίσεών τους στους Χειμερινούς Αγώνες Κορασίδων Α’ και στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «χρυσές» χορογραφίες του ΚΟΗ στο Ντουέτο και στο Ελεύθερο Ομαδικό θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση των 22 αθλητριών κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ΚΟΗ αλλά κυρίως για την προπονήτριά του Λέλα Μαμιαούρι, εμπνευστή αυτών των χορογραφιών. Η πολύπειρη και καταξιωμένη προπονήτρια του ΚΟΗ, επί 22 χρόνια οδηγεί τα κορίτσια της σε επιτυχίες έχοντας τώρα στο πλευρό της σαν προπονήτρια την παλιά της αθλήτρια, Πέλα Λιαδάκη.

Τεχνική κολύμβηση

7ος στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο ΝΟ Χανίων!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τεχνική κολύμβηση

Παγκόσμιο Κύπελλο τεχνικής κολύμβησης: Όριο Παγκοσμίου η Περάκη, στο βάθρο η σκυτάλη των νεανίδων του ΝΟΧ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τεχνική κολύμβηση

Μαρία Ηλιάκη: Όριο για Παγκόσμιο Γυναικών και τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO