Connect with us

Ηρόδοτος

Συνεχίζεται η αντεπίθεση διαρκείας – Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ Β’ με λυτρωτή τον Ποζατζίδη!

Ο Ηρόδοτος δεν τα παρατάει στην μάχη της παραμονής και με χρυσό σκόρερ τον Ποζατζίδη κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ Β’ πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο του, ο Ηρόδοτος δείχνει πως παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση της παραμονής στην Superleague 2 κερδίζοντας 1-0 την ΑΕΚ Β’ συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ημέρες όσους βαθμούς είχε πάρει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά «φτωχό» σε φάσεις, με τον ρυθμό να είναι αρκετά χαμηλός και την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι να έρχεται στο 42ο λεπτό. Ο Βρεττός έπιασε ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Γκίνης απέκρουσε και κράτησε το «0» για την ΑΕΚ Β’.

Ο Βρεττός προσπάθησε εκ νέου να σκοράρει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως ο Γκίνης του είπε ξανά «όχι» στο 48’. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα γκολ με τον Ιατρούδη να πιάνει το σουτ από πολύ καλή θέση εντός περιοχής και τον Κόρτσαμ να αποκρούει πάνω στην γραμμή στο 49’.

Η ΑΕΚ Β’ απείλησε ξανά μέσα σε δύο λεπτά στο 65’ και το 67’, όταν ο Δήμιζας μπλόκαρε πριν απειλήσει ο Γερολέμου μετά από πάσα του Μπάμπη, ενώ στη συνέχεια ο Ρουκουνάκης βρήκε όμορφα τον Γιούση, με τον δεύτερο να μην μπορεί να πλασάρει σωστά.

Το παιχνίδι είχε άλλο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, με αρκετές φάσεις και τις δύο ομάδες να είναι πιο κινητικές μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ηρόδοτος «προειδοποίησε» στο 70΄με το μακρινό σουτ του Καντέ, ενώ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 79’ με το γκολ του Ποζατζίδη. Ο παίκτης του Ηροδότου βρήκε δίχτυα για ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς σκόραρε με πλασέ μετά από τη σέντρα του Γκόμεζ.

Το γκολ του Ποζατζίδη ήταν αρκετό και έδωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στον Ηρόδοτο, ενώ παράλληλα υποχρέωσε και την ΑΕΚ Β’ στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Δήμιζας, Αρκιλέσι, Βρεττός, Κυριακίδης, Αρναούτογλου, Καντέ, Γκόμεζ, Ποζατζίδης, Κόρτσαμ, Μακρυδάκης, Χαλκιαδάκης.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Γιαννούτσος (89′ Γεωργέας), Κορνέζος, Παρράς, Σταμούλης (79′ Ραντόνια), Μπάμπης (79′ Αρβανίτης), Μουστακόπουλος, Γερολέμου (59′ Τζ. Γκαρσία), Ευθ. Χριστόπουλος, Ιατρούδης (59′ Ρουκουνάκης).

Κύπελλο Ελλάδος

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο του Ηροδότου ο Παναιτωλικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηρόδοτος

Αλλαξε ομάδα στο Ηράκλειο ο Χανιώτης Σήφης Γιαννικάκης | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 25 ύποπτα ματς του 2023 – Ολα από την SL2, ποιες κρητικές ομάδες εμπλέκονται

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO