Connect with us

Χανιά

Επιστροφή στις νίκες με μπαλάρα και ανατροπή

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες τα Χανιά καθώς επικράτησαν με 3-1 επί του Αστέρα Βλαχιώτη στα Περιβόλια

 

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου αιφνιδιάστηκε με την έναρξη του παιχνιδιού καθώς οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ το Κουτζαβασίλη άνοιξαν το σκορ. Ο Ρόε Άντο μόλις στο 2ο λεπτό του ματς έβαλε μπροστά την ομάδα του καθώς με σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να κερδίσει τον Κουτζαβασίλη και ν’ ανοίξει το σκορ. Τα Χανιά παρά το σοκ που υπέστησαν κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και με τον Τσαμούρη στο 12ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια. Ο έμπειρος αμυντικός των Χανίων έπειτα από κόρνερ του Κογιέτε κατάφερε με προβολή να πετύχει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τον Αστέρα και είχαν καθολικά την υπεροχή. Δύο λεπτά μετά την ισοφάριση ο Κολλά έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Ιωαννίδης κατάφερε να τον σταματήσει. Στο 23ο λεπτό του ματς το βαρύ πυροβολικό των Χανίων Μπαϊροβιτς έβαλε την ομάδα του μπροστά καθώς με πλασέ εντός περιοχής πέτυχε το 2-1. Ο Σουηδός στράϊκερ δεν σταμάτησε εκεί και χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά καθώς στο 32ο λεπτό ξανά με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασιστ του Παράνο έγραψε το 3-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα Χανιά συνέχισαν την πίεσή τους δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 58ο λεπτό τα Χανιά σκόραραν κι άλλο τέρμα αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς ο Βασιλόγιαννης που έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα φάνηκε να ήταν εκτεθειμένος.  Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή να ξαναμπούν στο ματς στο 85ο λεπτό με τον Αμπανκούα αλλά ο Κουτζαβασίλης ήταν αυτός που αντέδρασε σωστά και κράτησε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα Χανιά με την νίκη τους αυτή έφτασαν τους 24 βαθμούς ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στους 10 πόντους.

Διαιτητές: Τσαμούρης (Πειραιά), Κορώνας – Χρηστάκος (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Βασιλόγιαννης (58’), Πεχλιβανόπουλος (70’), Βάρκας (86’), Αμπάνκουα (87’)

Σκορερ: 12΄Τσαμούρης, 23′, 32, Μπαϊροβιτς / 2′ Ρόε Άντο

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος) : Κουτζαβασίλης, Φόμπι (78’ Βάρκας), Ζιούλης, Τσαμούρης (27’ λ.τρ. Πατάπης), Κογιέτε, Μασούρας (78’ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Βασιλογιάννης, Παράνο (78’ Παντεκίδης), Μπαΐροβιτς (60’ Τριανταφυλλάκος), Κολλάς.

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος) : Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Αλβαρες (46’ Ρόδης), Φουρλάνος, Μαϊσουράντζε, Αντο (62’ Παπούλης), Ζαΐμι (73’ Τασιούλης), Φλένσμπουργκ, Ουρτάδο (62’ Αμπάνκουα), Σιντορένκο (46’ Τσίπρας).

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

O Φωτιάς σφυρίζει τα Χανιά στη Καλαμάτα – Πότε είχε βρεθεί ξανά στο δρόμο της χανιώτικης ομάδας | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO