Connect with us

ΟΦΗ

Η θέση του ΟΦΗ για τα δημοσιεύματα από την Χιλή περί συμφωνίας για Γαγιέγος

Λίγες ώρες μετά τα μεταμεσονύχτια ρεπορτάζ στην Χιλή ο ΟΦΗ διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία, επιβεβαίωσε την ύπαρξη των διαπραγματεύσεων τονίζοντας ξεκάθαρα πως “μας ενδιαφέρουν μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και η ρήτρα δεν έχει καλυφθεί”.

 

Ο ΟΦΗ διέψευσε τα ρεπορτάζ από την Χιλή περί συμφωνίας για την παραχώρηση του Φελίπε Γαγιέγος υπογραμμίζοντας με νόημα πως “ο ΟΦΗ μέσα στον Φλεβάρη παίζει τους στόχους του και προτεραιότητα για την ομάδα είναι μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα κριθούν μέχρι τις 6 Μαρτίου και όχι οι προτάσεις που έχουν έρθει για τον Φελίπε Γαγιέγος”.

Μπορεί στην Χιλή να έγραφαν μέσα στα ξημερώματα, λόγω και της διαφοράς ώρας, πως υπάρχει συμφωνία της Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε με τον ΟΦΗ, ωστόσο αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από την πλευρά του συλλόγου. Στον ΟΦΗ τονίζουν αναφορικά με το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γαγιέγος πως “υπάρχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους αλλά μέχρι σήμερα αυτή δεν έχει καλυφθεί”.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε υπογραμμίζεται πως σε σύγκριση με τις αρχικές προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ, οι τελευταίες είναι αυξημένες ωστόσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Φελίπε Γαγιέγος να συνεχίζει να επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO