Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Έξι ο Λεβεντέλλης – Τέσσερα ο Νεσκάκης και Σισώης κι οι δέκα ποδοσφαιριστές με χατ-τρικ | pics

Τα περισσότερα γκολ σε ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας τα έχει σημειώσει ο σέντερ φορ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, Γιάννης Λεβεντέλλης ενώ ακολουθούν με καρέ ο Νεσκάκης από τα Άπτερα και ο Σισώης από την Ασπίδα.

 

Το sportcaster.gr έψαξε και βρήκε τα περισσότερα τέρματα των κανονιών της δεύτερης κατηγορίας των Χανίων και σας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές με τις καλύτερες επιδόσεις σε ένα αγώνα.

Ο Γιάννης Λεβεντέλλης κατέχει ακόμη ένα ρεκόρ όσο αναφορά το σκοράρισμα στην Β’ ΕΠΣΧ, καθώς έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και μένει να δούμε εάν μπορεί κάποιος να το φτάσει.

Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους ο “στράικερ” του Ποσειδώνα Τσικαλαριών έχει βρει δίχτυα έξι φορές σε ένα παιχνίδι. Συγκεκριμένα την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος εις βάρος της Άμιλλας, όπου το σκορ ξέφυγε σε 9-0, με πρωταγωνιστή τον Λεβεντέλλη.

Είναι ένα ρεκόρ στην Β’ ΕΠΣΧ που δεν μοιάζει αδύνατο να το “σπάσει” ή έστω να το φτάσει κάποιος. Πάντως, ο ίδιος φιλοδοξεί να φτάσει στο μέγιστο αριθμό που μπορεί, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στην συνέντευξή του στο sportcaster.gr: “Θέλω να συνεχίσω την καλή πορεία μου στο πρωτάθλημα με όσο γίνεται με περισσότερα γκολ.”

Επίσης, έχει πετύχει και ένα χατ-τρικ την 5η αγωνιστική επί της ΑΠ Σούδας όπου το σκορ ήταν 4-0 υπέρ της ομάδας του. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αυτές τις δύο συνεχόμενες αγωνιστικές έχει πετύχει συνολικά 9 τέρματα από τα 22 που έχει έως τώρα.

Σην 2η θέση σε αυτό το ρεκόρ συγκατοικούν δύο, ο ένας είναι ο Ανδρέας Νεσκάκης από τα Άπτερα, πιο συγκεκριμένα ο Νεσκάκης έχει πετύχει καρέ τερμάτων στο 7-0 της ομάδας του απέναντι στα Ροδωπού στην 7η στροφή του πρωταθλήματος. Ο αμέσως επόμενος είναι ο Σισώης της Ασπίδας που πέτυχε τέσσερα τέρματα απέναντι στον Άρη Βουκολιών σε εκείνο το 7-2 για την 15η αγωνιστική.

Στην Β’ ΕΠΣΧ έχουμε συνηθίσει τα αγγλικά σκορ που σημαίνει ότι σχεδόν σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν ομάδες που σκοράρουν από 3 έως 4 γκολ. Πάμε να δούμε τους 10 ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στη λίστα των χατ-τρικ.

Ξεκινώντας με τον Σοφοκλή Γεωργιακάκη της Ιωνίας που έχει καταφέρει έως τώρα να πετύχει δύο χατ-τρικ. Το πρώτο την 6η αγωνιστική απέναντι στο Τιτάν σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει 5-1, υπέρ της Ιωνίας. Το δεύτερο το πέτυχε τρεις αγωνιστικές μετά (9η) στην νίκη της Ιωνίας επί του Άρη Βουκολιών με 5-1.

Στην ίδια θέση με τον Γεωργιακάκη, βρίσκεται και ο Σπυριδάκης του Ήφαιστου όπου επίσης έχει πετύχει δύο φορές χατ-τρικ. Το πρώτο την 3η αγωνιστική στο 9-0 απέναντι στα Ροδωπού και το δεύτερο την 12η αγωνιστική σε εκείνο το φοβερό παιχνίδι με την ΑΠ Σούδας που είχε λήξει με 5-4 υπέρ της ομάδας του.

Ο τελευταίος που έχει πετύχει από δύο φορές χατ-τρικ στην Β’ ΕΠΣΧ είναι ο Αλέξανδρος Τσικουδάκης από τα Άπτερα. Ο Τσικουδάκης πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στο 4-0 με τον Άρη Βουκολιών, την 1ηαγωνιστική. Το δεύτερο το πραγματοποίησε την 10η αγωνιστική απέναντι στον Τιτάν σε ένα παιχνίδι που είχαν κερδίσει τα Άπτερα με 6-2.

Από τον Ήφαιστο χατ-τρικ έχουν πετύχει και ο Νικάκης στο 5-0 επί της Άμιλλας για την 13η αγωνιστική. Επίσης, ο Στυλιανάκης έχει σκοράρει τρεις φορές σε ένα παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα την 3η αγωνιστική στο 9-0 έναντι στα Ροδωπού.

Ο Νικάκης του Ηφαίστου

Ο  Στυλιανάκης του Ηφαίστου

Ο Παλαθούρας που αγωνίζεται στην Ασπίδα έχει πετύχει χατ-τρικ, την 1η αγωνιστική στο 6-1 απέναντι στα Ροδωπού. Επιπλέον, από την Ασπίδα έχει σημειώσει τρία τέρματα σε ένα παιχνίδι ο Περογαμβράκης στο 4-3 με την ΕΘΚ, σε ένα παιχνίδι που παρότι σκόραρε τρεις φορές η ομάδα του έχασε. Χατ-τρικ έχει πετύχει και ο Μαραγκουδάκης από τα Ροδωπού στο 7-1 επί της Άμιλλας για τα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.

Οι δύο τελευταίοι που ολοκληρώνουν την λίστα είναι από την ομάδα του Νέου Σαμψών, ο λόγος για τον Κουρομιχελάκη και τον Μπαμπούλια. Ο πρώτος το είχε πετύχει έναντι της Ασπίδας στο 5-0 υπερ της ομάδας του, την 10η αγωνιστική. Ο τελευταίος και με το πιο πρόσφατο χατ-τρικ στην κατηγορία το πέτυχε στην νίκη απέναντι στον Αστέρα Χαλέπας για τα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.

Ο Κουρομιχελάκης του Νέου Σαμψών

Ο Μπαμπούλιας του Νέου Σαμψών

Β' ΕΠΣΧ

Επίσκεψη Υπευθύνων Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στην Α.Π. Σούδας | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Χαζομπαμπάς” ο Μπολάνης, οι ευχές του Θησέα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Τριάδα στη κορυφή και μεγάλη μάχη – Αλλοι τρεις… στην πλάτη τους

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO