Connect with us

Γ' Εθνική

Επέστρεψε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας ο Μπαριτάκης

Στην Αναγέννηση Ιεράπετρας επιστρέφει ο Μάνος Μπαριτάκης, με τον 27χρονο μέσο να προσθέτει μια σημαντική λύση στα χέρια του Κώστα Δεδελετάκη.

 

Ο Μπαριτάκης είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Αναγέννηση, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από την ακαδημία της ομάδας της Ιεράπετρας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΟΦΙ και ΑΟΑΝ.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά το ΔΣ της Αναγέννησης ανακοινώνει την μεταγραφή- επιστροφή ενός δικού μας παιδιού.

Μπαριτάκης Μάνος , μεσοεπιθετικος , 27 ετών . Ένας έμπειρος και ταλαντούχος παίκτης που προέρχεται απο την ακαδημία των «ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ» . Ξεκίνησε το ποδοσφαιρο στην ακαδημια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , εχει αγωνιστει με επιτυχία σε ΟΦΙ και ΑΟΑΝ . Στην ηλικία των 15 χρονών ο κ. Νίκος Δεδελετάκης τον εμπιστεύτηκε και παρά το νεαρό της ηλικίας του , τον πίστεψε και τον έριξε στα «βαθιά» . Πραγματοποίησε εξαιρετικές σεζόν στην Δ´ εθνική με τα «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» , μετρώντας μάλιστα και αρκετά γκολ στην κατηγορία .

Επιστρέφει ξανά στην ομάδα μας και αυτομάτως προσφέρει ποιότητα στην μεσαία γραμμή . Ο αριστεροπόδαρος μέσος αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες για την συνέχεια του πρωταθλήματος στην ομαδα μας .

” Μάνο καλωσήρθες ξανά. Υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα των Λιονταριών.”

Γ' Εθνική

Ανακοίνωση – απάντηση του Ερμή Ζωνιανών στον Φραντζέσκο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Εν μέρει δικαίωση του Άρη Πετρούπολης για το παιχνίδι με τον Αλμυρό

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

ΠΟΑ-Ερμής Ζωνιανών 1-1 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO