Connect with us

ΟΑΧ

Εξελίξεις για την ένσταση του ΟΑΧ – Δείτε σε βίντεο την επίμαχη φάση

Ο ΟΑΧ γνώρισε την ήττα από τον ΠΟΑΚ στη Πυλαία, αλλά κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή της Μόργκαν Πούλινς- Το δεδικασμένο και το βίντεο με την επίμαχη φάση

Ο ΟΑΧ, όπως αποκάλυψε τo sportcaster.gr,  κατέθεσε ένσταση για την αναίτια αποβολή της Μόργκαν Πούλινς στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Η Χανιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα από τον ΠΟΑΚ στη Πυλαία στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Α1 μπάσκετ γυναικών με 83-72, αλλά κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή της Μόργκαν Πούλινς.

Η Αμερικανίδα γκαρντ αποβλήθηκε με 5 φάουλ 8:06 πριν το τέλος του αγώνα με το σκορ στο 57-51, για φάουλ πάνω στην Κουινόνες. Ωστόσο όπως υποστηρίζουν από τον ΟΑΧ, η Πούλινς κακώς αποβλήθηκε, καθώς σε εκείνο το σημείο είχε 3 φάουλ και όχι τέσσερα, με το λάθος να χρεώνεται στην γραμματεία.

Ο ΟΑΧ  έχασε έτσι αναίτια μια κομβική παίκτρια του (μετρούσε 12 πόντους έως τότε η Πούλινς) και μετά το τέλος του αγώνα κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους αγώνα. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επίμαχη φάση και το μπέρδεμα που έγινε στη γρμματεία:

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τόσο ο κομισάριος όσο και οι διαιτητές πρόκειται να  κάνουν συμπληρωματική έκθεση παραδεχόμενοι το λάθος της γραμματείας.

Πλέον απομένει να δούμε τις επόμενες ημέρες ποιες θα είναι οι εξελίξεις, ενώ να σημειωθεί ότι για ανάλογες φάσεις υπάρχει δεδικασμένο, με τα ματς να συνεχίζονται από το σημείο που έγινε το λάθος. Αν επιβεβαιωθεί, οι δυο ομάδες θα πρέπει να επιστρέψουν στο παρκέ και να αγωνιστούν για ακόμα σχεδόν 8 λεπτά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Αντζελα Ροντρίγκεζ  ότι αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο δεκάλεπτο και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να διαφυλαχτεί εν όψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη (2/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρόκριση στο Final-4 του Kυπέλλου Ελλάδος.

Α1 Μπάσκετ Γυναικών

Και με την βούλα στον Παναθηναϊκό η Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Τάσεις φυγής από κορίτσια των υποδομών του Ομίλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΑΧ

Στον Παναθηναϊκό η Άννα Λαγωνικάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO