Connect with us

Ποδόσφαιρο

Παράταση μέτρων – Παραμένει το 10% με 1.000 άτομα στα γήπεδα

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων που είχαν ανακοινωθεί κατά μια εβδομάδα

 

Σήμερα, Τετάρτη 12/1, συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Αποφασίζοντας εκ νέου παράταση των είδη υπαρχόντων μέτρων για ακόμη μία βδομάδα.

Τα μέτρα που θα πάρουν εκ νέου παράταση:

  • Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα χωρίς μουσική, 6 άτομα ανά τραπέζι, όχι όρθιοι και μετρική απόσταση στα τραπεζοκαθίσματα. Μέσα στις απαγορεύσεις είναι και η απαγόρευση διενέργειας εκδήλωσης πάρτι σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, για να αποφευχθεί η μεταφορά της διασκέδασης σε άλλους χώρους.
  • Η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας (FFP2/KN95) ή διπλής στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όπου υπάρχει συνωστισμός, όπως και από τους εργαζόμενους στην εστίαση, είναι υποχρεωτική.
  • Εφαρμογή τηλεργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έως 50% και κυλιόμενο ωράριο, ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.
  • Επισκεπτήριο μόνο με PCR 48 ωρών σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και νοσοκομεία, ενώ στα νοσηλευτικά ιδρύματα απαγορεύεται η είσοδος σε ιατρικούς επισκέπτες.
  • Στα γήπεδα η πληρότητα εμβολιασμένων θεατών είναι έως το 10% της χωρητικότητάς τους, με πλαφόν θεατών τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΦΗ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Βρέντζος: “Αυτοί που κάνουν κουμάντο στην SL2 κάνουν ό,τι μπορούν για να μας έχουν μαζί τους και του χρόνου…”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Tα συγχαρητήρια του ΑΟ Χανιά σε Λαγογιάννη, Μητσοπούλου και Τσικουδάκη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO