Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Μποροβήλος: “Πρώτιστο το θέμα της υγείας όμως πρέπει να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα”

Μποροβήλος

Ο πρόεδρος της Superleague 1 Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη κατάσταση που παρουσιάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την έξαρση της πανδημίας.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μποροβήλου:

“Η κοινωνία έχει το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας και το ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να μείνει αλώβητο. Έχουμε προβλήματα, μόνο δύο αγώνες αυτή την αγωνιστική, αλλά ελπίζουμε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες και με τα μέτρα που παίρνουν οι ομάδες. Δεν χωρά αμφιβολία πως θα έχουμε πρόβλημα στο καλεντάρι. Ανάγκα και οι θεοί πείθονται. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πρώτα πρέπει να προστατευτεί το υπέρτατο αγαθό της υγείας. Πιστεύουμε πως περιορίζοντας τον ιό και με τα κατάλληλα μέτρα που απαιτούνται από το πρωτόκολλο αυτό το φαινόμενο σιγά-σιγά θα εκτονωθεί. Ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και δεν θα έχουμε χειρότερο σενάριο από αυτό που βιώνουμε τώρα. Αυτό το διάστημα είναι κρίσιμο, για το επόμενο δεκαήμερα θα κάνουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και στη συνέχεια ελπίζουμε να μπούμε σε μια ομαλότητα, μια κανονικότητα.

Ήμουν αντίθετος με την αναστολή του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που δεν μας το είπαν οι ειδικοί. Παντού όλα τα πρωταθλήματα συνεχίζονται, με προβλήματα βέβαια, αλλά χωρίς διακοπή. Είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε σε μια συνισταμένη. Να προστατέψουμε το δημόσιο αγαθό της υγείας, αλλά και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Πρώτιστο είναι, βέβαια, το θέμα της υγείας.

Είπαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πρωτόκολλο, όπως να μπει ο προπονητής στον αριθμό των κρουσμάτων, να μην μπαίνει μια ομάδα που έχουν ανασταλεί οι προπονήσεις της αμέσως στους αγώνες ή και να υπάρξει πρόβλεψη για τους τερματοφύλακες. Αυτές είναι προτάσεις, που θα εξετάσουν οι αρμόδιοι της πολιτείας και θα αποφασίσουν. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή, αλλά εφόσον αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν πάνε προς το καλύτερο δεν μπορούμε να πάμε σε αναθεώρηση μέτρων.

Θα κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να γίνουν τα παιχνίδια έγκαιρα, με τη συμφωνία και των δύο ομάδων όπου απαιτείται. Δεν μπορούν να μαζεύονται παιχνίδια από την πανδημία και στο τέλος να βρεθούμε σε αδιέξοδο”.

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κρητικοί εκτός... Κρήτης

Παραμένει στην ίδια μανατζερική «στέγη» με το βλέμμα στο καλοκαίρι ο Κουλιεράκης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO