Connect with us

Γενικά

Η Στεφανίδη διαφωνεί με την επιλογή Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς!

Δεν φάνηκε να συμφωνεί η Κατερίνα Στεφανίδη με την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021 στα βραβεία του ΠΣΑΤ, καθώς η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ, θεωρεί πως νικητής θα έπρεπε να είναι ο Μίλτος Τετόγλου.

 

Την αντίθεση της με την ανάδειξη του του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή της χρονιάς, εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη που μέσω twitter υποστήριξε πως νικητής θα έπρεπε να αναδειχθεί ο Μίλτος Τετόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ (και το πρώτο του Μιλγουόκι μετά από 50 χρόνια) βάζοντας εκκωφαντική 50άρα στο κρίσιμο 6ο ματς, με αποτέλεσμα να πάρει… σπίτι του και το βραβείο του MVP των τελικών.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη φάνηκε να διαφωνεί με την νίκη του Γιάννη, καθώς αναρωτήθηκε μέσω twitter:

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι)».. Η αναφορά της είχε να κάνει με τον θρίαμβο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά της ποσταρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

 

Γενικά

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/5): Πού θα δούμε το φινάλε των πλέι άουτ και τους τελικούς Κυπέλλου πόλο

μεταδόσεις
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (11/5) σε Κρήτη και Αθήνα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γενικά

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (11/5)

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO