Connect with us

Χανιά

Δίψα… για να επιστρέψει στις νίκες

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/12 14:30) τα Χανιά υποδέχονται την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 8ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Τρία εικοσιτετράωρα μετά την εκτός έδρας ήττα (1-0) από την ΑΕΚ Β’ οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου θα μπουν ξανά σε αγωνιστική δράση έχοντας ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Καλαμάτα και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Τα Χανιά με μαχητικότητα και την εικόνα που παρουσίασαν στο ματς κόντρα στην ”Ένωση” κέρδισαν δίχως αμφιβολία τις εντυπώσεις, αλλά υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην “Μαύρη Θύελλα” του Νίκου Αναστόπουλου, θέλουν να παρουσιάσουν κάτι ανάλογο το οποίο όμως να συνδυαστεί με άλλο… αποτέλεσμα. Την νίκη που θα τα κρατήσει  κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Σίγουρα αν η ομάδα των Χανιών ήταν πιο προσεκτική ή και σε αρκετές περιπτώσεις… πιο τυχερή θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή των 8 βαθμών ωστόσο τα έχει πάει εξαιρετικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει και τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας. παίρνοντας συνολικά τρεις βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι αναδείχθηκε ισόπαλη με δύο σκληρούς αντιπάλους που έχουν μεγάλες προσδοκίες και δύσκολες έδρες, το Αιγάλεω και το Λεβαδειακό με το ίδιο σκορ (1-1), στη συνέχεια πήρε και άλλο ένα βαθμό με τη Ρόδο (2-2) στα Περιβόλια και τέλος πάρα το ένα τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στην ΑΕΚ γνώρισε την ήττα.

Όσον αφορά τη ”Μαύρη Θύελλα” θα έρθει με ανεβασμένη τη ψυχολογία στην Κρήτη καθώς προέρχεται από τρεις σερί νίκες με ΑΕ Καραϊσκάκη, Εργοτέλη και Διαγόρα.

Αν μη τι άλλο το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου που βρίσκεται μόλις ένα πόντο μπροστά από τα Χανιά θέλει στο τέλος της ημέρας να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει τη διαφορά του.

Την αποστολή των Χανίων απαρτίζουν οι: Κατσιμήτρος, Κουτζαβασίλης, Ζιούλης, Καψάλης, Κογιέτε, Παντεκίδης, Πατάπης, Καμαρά, Τσαμούρης, Μασούρας, Βογιατζής, Βασιλακάκης, Καλαϊτζάκης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης, Κόλα, Κολλάς

Την αποστολή της Καλαμάτας απαρτίζουν οι: Ταΐρης, Κούτς, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Μπούνας, Τσαγκαλίδης, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος, Λουκίνας, Βάλισον, Κόκκορης, Νάνι, Μαρκόφσκι, Φελίπε

Χανιά

Πέμπτη (4/4) το παιχνίδι με Athens Kallithea – Προς Δευτέρα (8/4) με Ηλιούπολη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO