Connect with us

Άλλα Σπορ

Σπουδαίες επιτυχίες για τον Κύδωνα: Πρώτος στους νέους άνδρες και τρίτος στους άνδρες

Με ανάλογη επιτυχία των πρώτων δύο ημερών συνεχίστηκε και η 3η αγωνιστική ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών στο Λουτράκι.

 

Μόνη “στενοχώρια” για 2 αθλητές που έφτασαν πολύ κοντά στο κύπελλο, στις 5 από τις 6 προσπάθειες και οι δύο προηγούνταν και στην τελική του προσπάθεια ο αντίπαλός τους πήρε την 1η θέση.

Συγκεκριμένα ο μόλις 17 χρόνων Κωνσταντίνος Κλωθάκης έφτασε πολύ κοντά σε 2 κύπελλα και πρώτες θέσεις τόσο στους νέους άνδρες (έως 23 ετών) όσο και στους άνδρες, μέχρι 96 κιλά σωματικού βάρους.

Πέτυχε 120 κιλά στο αρασέ και 137 κιλά στο επολέ ζετέ βελτιώνοντας τα ατομικά του ρεκόρ και κατετάγη 2ος.

Ο Ιβάν Μενγκλέμπεη στα 109 κιλά επίσης ήταν πρώτος μέχρι την τελευταία προσπάθεια στα 109 κιλά ανδρών και πήρε την πρώτη θέση με ένα εξαιρετικό 145 αρασέ και τη δεύτερη θέση στο επολέ ζετέ και στο σύνολο με 162 κιλά.

Στα 109 κιλά ανδρών επίσης ο Στέλιος Παπαδάκης ήταν 6ος με 110 κιλά αρασέ και 140 κιλά στο επολέ ζετέ ενώ ο Λευτέρης Βουρλάκης στα 109 κιλά νέων ανδρών ήταν 2ος με 105 στο αρασέ και 121 στο επολέ ζετέ.

Στον επίλογο των αγώνων στην κατηγορία των +109 κιλών ο Μανόλης Κτενιαδάκης ήταν 2ος επίσης στους νέους άνδρες με 107 κιλά αρασέ και 125 κιλά επολέ ζετέ.

Άριστη ήταν και η τελική κατάταξη στην ομαδική βαθμολογία αντικατοπτρίζοντας τη σοβαρή προσπάθεια των αθλητών καθώς δεν σημειώθηκε κάποιο ακύρωμα (με 3 συνεχόμενες άκυρες) ώστε να μην μετρήσει η προσπάθεια οποιουδήποτε αθλητή.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Κύδωνας να πάρει την 1η θέση στους νέους άνδρες και την 3η θέση στους άνδρες κάτι που ίσως πριν τον αγώνα έμοιαζε ανέφικτο.

Τέννις

Κόντρα στον Βραζιλάνο Μοντέιρο στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Άλλα Σπορ

Kronio Festival: Έρχεται στις 11-12 Μαΐου στο Τζερμιάδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πολεμικές τέχνες

Σάρωσε τα μετάλλια ο 15χρονος Χανιώτης Γιώργος Ντεσίλβα | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO