Connect with us

Πινγκ Πονγκ

ΟΑΧ: Σπουδαίες επιτυχίες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα για Καζάκου, Κανταρά

Με δύο κορίτσια του ΟΑΧ να ξεχωρίζουν, καθώς κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία των κορασίδων, διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο (27-28/11) στην Βέροια το 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

 

Η Ζωή Καζάκου και η Δέσποινα Κανταρά κατάφεραν να καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ειδικότερα η Καζάκου έκανε το δύο στα δύο φέτος, καθώς είχε αναδειχθεί στην 1η θέση και τον Οκτώβριο στο τουρνουά που είχε διεξαχθεί στην Κοζάνη. Αυτή τη φορά επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Κανταρά, με την οποία είναι συμπαίκτρια στον ΟΑΧ με 11-5, 11-9, 11-4. Για την Κανταρά, η 2η θέση αποτελεί μια σημαντική διάκριση, καθώς αυτός ήταν ο πρώτος της τελικός στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Ο ΟΑΧ συμμετείχε στους αγώνες με δύο ακόμα κορίτσια, την Στέλλα Μαυροματάκη και τη Μαρία Φρυτάκη, που είχαν επίσης μια πολύ καλή παρουσία, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στις πρώτες θέσεις. Στους παμπαίδες, ο γιος του προπονητή του ΟΑΧ, Μιχάλη Αγγελίδη, Νίκος Αγγελίδης, που αγωνίζεται ως δανεικός απ’ τον ΟΑΧ στον ΠΑΟ Φυλής αναδείχθηκε στην 3η θέση στην κατηγορία των παμπαίδων.

Συνολικά στους αγώνες πήραν μέρος 129 αγόρια και κορίτσια, με το τουρνουά να διοργανώνεται από την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Βέροιας και τον ΟΕΑ Βέροιας και συμπαραστάτες τον δήμο της πόλης και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Πινγκ Πονγκ

Χρυσό μετάλλιο ο Φάνης Μαρκουλάκης του ΟΑΧ στην Αλεξανδρούπολη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πινγκ Πονγκ

ΟΑΧ: Μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών σωματείων του πίνγκ – πονγκ για τον μήνα Μάρτιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πινγκ Πονγκ

Ξεχώρισαν τα κορίτσια του ΟΑΧ στο πανελλήνιο νέων γυναικών Κ21

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO