Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Βεστάκης: Ήμασταν καλύτεροι, αλλά όχι αποτελεσματικοί

Στην έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, απέδωσε την ήττα με 2-0 από τον Ήφαιστο, ο τεχνικός του Νέου Κισσαμικού Λευτέρης Βεστάκης, μιλώντας στο sportcaster.gr

 

Κάτι καλύτερο άξιζε ο Νέος Κισσαμικός, σύμφωνα με τον τεχνικό του Λευτέρη Βεστάκη. Ο τεχνικός της ομάδας από το Καστέλι, τόνισε πως οι παίκτες του είχαν την πρωτοβουλία σε όλη την διάρκεια του ματς, αλλά δεν είχαν την αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sportcaster.gr:

“Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, καθώς ήμασταν καλύτεροι και είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του ματς. ο Αντίπαλος έπαιξε δυνατά, υπήρχαν πολλές σκληρές μονομαχίες, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να φτιάξουμε φάσεις και τα καταφέραμε. Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα, καθώς δεν είχαμε ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρό, με τη μπάλα κάτω για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, ήμασταν και άτυχοι με το δοκάρι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μας, αλλά όχι από το αποτέλεσμα.

Ήταν η πρώτη μας ήττα, αλλά και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είχαμε και κάποιες ελλείψεις, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Συνεχίζουμε, είμαστε πρώτοι παρά την ήττα, την αφήνουμε πίσω μας κοιτάμε το επόμενο ματς, όπου θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα”.

Όσον αφορά την συνέχεια και τους στόχους της ομάδας του, δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια:

“Στόχος μας είναι σαφώς να πρωταγωνιστήσουμε, έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα κατά την γνώμη μου και παίζουμε όμορφο ποδόσφδαιρο, αυτός είναι ο στόχος μας αρχικά. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, ότι θέλει ας έρθει”.

Β' ΕΠΣΧ

Γιαννόπουλος: “Ξέραμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Συγχαρητήρια Γρανίτη σε Ηφαιστο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Νίκη “οξυγόνο” για ΕΘΚ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO