Connect with us

Γ' Εθνική

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΑΝ για τη νέα σεζόν

Μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στον ΑΟΑΝ έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και γνωστοποίησαν πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

 

Σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής κινούνται ξανά στον ΑΟΑΝ. Μετά την εκλογή του νέου ΔΣ, στην ομάδα του Αγίου Νικολάου έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, ανακοινώθηκε πως από την Δευτέρα (1/7) ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας χρονιάς, που χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΑΝ μας συνεχίζει δυνατός για μια ακόμη σεζόν και η ποδοσφαιρική περίοδος 2024/2025, μας θέλει και πάλι στην Γ’ εθνική και όλοι είμαστε δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, σε κάθε παιχνίδι!
Είμαστε ΠΑΝΤΑ στην κερκίδα… Μια ολόκληρη ζωή μαζί με το μπλε αστέρι, για νέες μοναδικές στιγμές!
Η δύναμη του ΑΟΑΝ όλα αυτά τα χρόνια ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος του, ο οποίος «φωνάζει» και πάλι παρών με την απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας, εξασφαλίζοντας κάθε φίλαθλος τη θέση του στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, σε κάθε παιχνίδι για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής!
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει από την 1η Ιουλίου από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6980659277 και 6979011937.
Οι κατηγορίες των διαρκείας
PLATINUM EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθώς και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε ονομαστική θέση στα δερμάτινα καθίσματα στη κεντρική θύρα του γηπέδου με παροχή μπουφέ!
🔹Παροχή έκπτωσης στα προϊόντα της ομάδας 15% και προτεραιότητα σε προσκλήσεις-εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες
Τιμή 300€
(Περιορισμένες θέσεις)
🔹Παροχή έκπτωσης στα προϊόντα της μπουτίκ 10% και προτεραιότητα σε προκλήσεις-εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες
GOLD EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθώς και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε αριθμημένη θέση στην αναβαθμισμένη κεντρική θύρα του γηπέδου με παροχή μπουφέ !
🔹Παροχή έκπτωσης στα προϊόντα της ομάδας 10%.
Τιμή 200€
BLUE EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθως και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου!
Τιμή 130€
🌻Γυναικείο
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθως και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου!
Τιμή 100€

Γ' Εθνική

Βασίλης Πλουσής: «Σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε νέο ρόλο ο Πλουσής στον Άγιο Νικόλαο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου ο Αναστάσης Χουρδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO