Connect with us

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από 11 χρόνια ο Καρλάφτης

Μετά από 11 χρόνια παρουσίας, οι δρόμοι του ΟΦΗ με τον Μάνο Καρλάφτη χώρισαν, με την ομάδα του Ηρακλείου να ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του τον Καρλάφτη, που είχε σημαντική συνεισφορά, τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στην ακαδημία.

 

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ο Μάνος Καρλάφτης, με την ομάδα του Ηρακλείου με ανακοίνωση της, να τον ευχαριστεί θερμά για την πολυετή παρουσία του στον σύλλογο.

ΟΦΗ και Καρλάφτης πορεύτηκαν μαζί για 11 ολόκληρα χρόνια, με τον Καρλάφτη πέρα από τον ρόλο του βοηθού προπονητή, να έχει ενεργό ρόλο στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ, ευχαριστεί θερμά τον Μανό Καρλάφτη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας για 11 ολόκληρα χρόνια. Ο Μανός υπήρξε σημαντικό μέλος τόσο του ανδρικού τμήματος όσο και της ακαδημίας μας, συμβάλλοντας με τις γνώσεις του, την αφοσίωση και το πάθος του για το μπάσκετ.Η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της ομάδας μας ήταν ανεκτίμητη.

Ευχαριστούμε τον Μανό Καρλάφτη για όλα όσα προσέφερε στον ΟΦΗ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να διαπρέπει και να προσφέρει στο άθλημα που αγαπά.

Με εκτίμηση,
Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πένθος στον ΟΦΗ: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Μποχωρίδη

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολούθησε το 4ο Euroleague Head Coaches Congress ο Βασίλης Ράλλης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Θλίψη στον ΟΦΗ για τον θάνατο του Κώστα Σουγιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO