Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Tέλος ο Γιώργος Αμανατίδης από τον Καμπανιακό!

Η ομάδα της Χαλάστρας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

 

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Καμπανιακός καθώς το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τόσο με τον Γιώργο Καμπανιακό, όσο και με τους συνεργάτες του Νικηφόρο Κάκογλου και Βαγγέλη Κόντο.

Η ανακοίνωση του Καμπανιακού

Ξεχωριστούς δρόμους θα τραβήξουν Καμπανιακός και Γιώργος Αμανατίδης καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους. Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Κόκκινων της Χαλάστρας συνεπικουρούμενος από τους άμεσους συνεργάτες του, Νικηφόρο Κάκογλου και Βαγγέλη Κόντο, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου στα τέλη Νοεμβρίου και κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο στον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ Β στο Σεραφείδιο.

Κάτω από τις οδηγίες του ο Καμπανιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να σωθεί στη διαδικασία των Playout κι η επανεμφάνιση του στις επαγγελματικές κατηγορίες να παραταθεί για τουλάχιστον ακόμη μια αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον Γιώργο Αμανατίδη και ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο για την αγαστή συνεργασία τους καθόλη τη διάρκεια της περιόδου και την συνεισφορά τους ώστε η ομάδα να αγωνίζεται στην Super League 2 και την σεζόν 2024-2025. Τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής τους πορείας.

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τριμμάτης ο έβδομος για την ΑΕΛ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO