Connect with us

Τεχνική κολύμβηση

Σπουδαία επιτυχία για την Γιώτα Βλαχαντώνη: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Με μια εξαιρετική επίδοση που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νεανίδων, που διεξήχθη στην Κλαϊπέδα της Λιθουανίας η Γιώτα Βλαχαντώνη.

 

Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετά το χρυσό που κατέκτησε στη μικτή σκυτάλη των 100μ. διπλά πέδιλα κατάφερε να τα πάει εξαιρετικά και στο ατομικό αγώνισμα των 200μ. διπλά πέδιλα όπου κατέκτησε την 3η θέση.

Η επίδοση της Βλαχαντώνη ήταν 1:50,01 που στην κυριολεξία για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου δεν της χάρισε το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο πήγε τελικά στα χέρια της Αμαλίας Χριστίνας Παπάζογλου με 1:50,00!

Οσον αφορά την νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η Ιταλίδα Καλάνκα με 1:47,09.

Συνολικά η Βλαχαντώνη είχε δύο μετάλλια και την 4η θέση στα 100μ. διπλά πέδιλα.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων Γιάννη Χίνος τονίζει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Γιαννόπουλος ανέφερε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στα Χανιά ότι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής αθλητών και ακριβώς έτσι είναι. Η νεαρή αθλήτρια Γιώτα Βλαχαντώνη ξεκίνησε στις Ακαδημίες του Ομίλου ενώ συνέχισε και γαλουχήθηκε αθλητικά, επί σειρά ετών, στο τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης ενώ στη συνέχεια επέλεξε το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης. Η οικογένεια του Ομίλου πάντα διπλά της, στηρίζοντας τις επιλογές της, συνέβαλε καθοριστικά μαζί με τον διακεκριμένο προπονητή, κ. Ηλία Καλαμαρίδη ώστε να μας κάνει περήφανους κατακτώντας το ευρωπαϊκό μετάλλιο».

Τεχνική κολύμβηση

Αποθέωση για Γιώτα Βλαχαντώνη στο αεροδρόμιο Χανίων | pics+video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Σήμερα το απόγευμα οι εκλογές στον ΝΟ Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

ΝΟΧ: Το απόγευμα της Τετάρτης εκλέγεται η νέα διοίκηση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO