Connect with us

Γ' Εθνική

Άρης Πετρούπολης: Τέλος Κρητικός και Γκότοβος – Ανανέωσε ο Σικαλιάς

Νέες ανακοινώσεις από τον Άρη Πετρούπολης

 

Ο Άρης Πετρούπολης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Στέλιο Κρητικό και Βαγγέλη Γκότοβο, αλλά και την ανανέωση με τον Γιώργο Σικαλιά.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

Ο Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Στέλιο Κρητικό και Βαγγέλη Γκότοβο.

Ο επαγγελματισμός που επέδειξαν από την πρώτη ως την τελευταία μέρα, η διάθεση για σκληρή δουλειά και η αυταπάρνηση -πάντα για το καλό της ομάδας- είναι στοιχεία που χαρακτήρισαν τους δυο ποδοσφαιριστές σε όλη αυτή την διαδρομή και τον έκαναν να ξεχωρίσει. Όλα τα μέλη της ομάδας μας αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφεραν και να τους ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Γιώργο Σικαλιά. Ο αριστεροπόδαρος πορτιέρο τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας μας και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Άρη. Πέρυσι κατέγραψε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία αποτελώντας έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας. Ευχόμαστε στον Γιώργο Σικαλιά καλή αγωνιστική σεζόν.

Γ' Εθνική

Βασίλης Πλουσής: «Σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε νέο ρόλο ο Πλουσής στον Άγιο Νικόλαο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου ο Αναστάσης Χουρδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO