Connect with us

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Ο Χρήστος Μπάτζιος δεν θα συνεχίσει στα Χανιά και μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο sportcaster.gr λέει το δικό του “αντίο” και μοιράζεται τα συναισθήματά του για την ομάδα

 

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας, ο Χρήστος Μπάτζιος αποτελεί παρελθόν από τα Χανιά γνωστοποιώντας την απόφασή του με κάθε επισημότητα μέσω της χθεσινής (28/06) ανάρτησής του στα social media. Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής των Χανίων μίλησε στο sportcaster.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τι έλειψε από την ομάδα και δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Super League 1, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο του νομού που στήριξε και στηρίζει τον σύλλογο.

Ο Χρήστος Μπάτζιος αγωνιζόταν στα Χανιά από το 2022, καταγράφοντας 54 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ παράλληλα υπήρξε και αρχηγός της ομάδας.

Δύο χρόνια παρουσίας στα Χανιά ολοκληρώνονται. Πως αισθάνεσαι;

«Κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος. Αυτά τα δύο χρόνια δυστυχώς δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε όλοι, την άνοδο, που θα ήταν ένα ιστορικό επίτευγμα. Φτάσαμε πολύ κοντά στον στόχο και μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση το τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε και πίστεψε σε αυτήν την προσπάθεια και τους εύχομαι τα καλύτερα.

Που οφείλεται η απώλεια της ανόδου για τα Χανιά;

«Με τον Εργοτέλη δυστυχώς ήταν το τελευταίο ματς. Το κομβικό σημείο στην όλη κατάσταση με τα Χανιά ήταν μετά την μεγάλη νίκη επί της Athens Kallithea, ήρθε το άτυχο αποτέλεσμα με την Ηλιούπολη και γενικότερα η απόδοση που είχαμε. Μας επηρέασε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Ενώ είχαμε αντιστρέψει την κατάσταση, μας επηρέασε. Στην διάρκεια των αγώνων, όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, ο ψυχολογικός τομέας είναι πολύ σημαντικός. Δεν το διαχειριστήκαμε καλά, αυτά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα και η ήττα από την Ηλιούπολη μας πήγαν πίσω και έπρεπε να κάνουμε ένα θαύμα».

Πως βίωσες συνολικά αυτά τα δύο χρόνια στα Χανιά;

«Πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθα στην ομάδα, με έφερε ο κύριος Βρέντζος και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά και ο Αντώνης Ροκάκης που είναι ένας πραγματικός κύριος. Σε σχέση με πριν από δύο χρόνια, σήμερα η ομάδα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά και αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στην Super League 2, όπου ξέρουμε ότι είναι μετρημένες οι σωστές ομάδες. Μπορώ να πω ότι συνέβαλα κι εγώ με την παρουσία μου μέσα και έξω από το γήπεδο να γίνουν βήματα προς τα μπροστά».

Πως νιώθεις που δύο φορές έφτασες κοντά στην άνοδο με τον Εργοτέλη και με τα Χανιά, αλλά δεν το κατάφερες;

«Προσωπικά ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ γιατί δεν το έχω καταφέρει στην καριέρα μου. Όσα συμβόλαια και να κάνεις, όποια χρήματα και αν πάρεις, οι διακρίσεις σου δίνουν μία αίγλη. Σου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση όμως τα Χανιά αργά ή γρήγορα μπορούν να τα καταφέρουν».

Τι ήταν αυτό που έλειψε από τα Χανιά φέτος;

«Ενώ το λέει όλος ο κόσμος ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα, είχαμε έλλειψη σταθερότητας δυστυχώς σε κάποια παιχνίδια στα πλέι οφ. Στην κανονική διάρκεια είχαμε και τα αρνητικά αποτελέσματα, όπου σε μία διαδικασία πολλών αγώνων είναι φυσικό να υπάρχουν. Χρειάστηκε περισσότερη σταθερότητα και σωστή διαχείριση».

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος πίστεψε από την αρχή την προσπάθεια που έγινε

«Η πίστη του κόσμου μας γέμιζε και ειδικά στο παιχνίδι με την Athens Kallithea, νιώσαμε ότι ο κόσμος μας έδωσε τεράστια ορμή και τον ευχαριστούμε. Από την αρχή ο κόσμος φάνηκε πως θα πιστέψει στην προσπάθεια. Αποκορύφωμα ήταν η περσινή χρονιά που η ομάδα είχε κόσμο στο γήπεδο, που ομάδες στην Super League 1 δεν έχουν».

Ένιωσες αυτό το πάθος και την δίψα ώστε η ομάδα να βρεθεί στην Super League 1;

«Ο κόσμος διψάει, το βλέπαμε κάθε μέρα, στους δρόμους, στα μαγαζιά. Ο κόσμος μας σταματούσε, ανυπομονούσε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Αυτό δείχνει μία πόλη που κινείται στους ρυθμούς της ομάδας και θέλει να την δει. Ασφαλώς υπήρχε και ο Πλατανιάς, όμως τα Χανιά εκπροσωπούν ολόκληρο το νομό. Μου αφήνει πικρία ότι μόλις τελείωσε η χρονιά χάθηκαν κάποιες προσωπικές σχέσεις, όπως έγραψα στην ανάρτησή μου».

Χανιά

Σπανός στο sportcaster.gr: Υπόσχομαι στον κόσμο μια ομάδα – μαχήτρια μέσα στο γήπεδο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Ο Στέλιος Λιοδάκης για τις Ακαδημίες του Γρανίτη: “Θέλουμε τα παιδιά να εξελίσσονται και να διασκεδάζουν”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Συγκλονιστικός Μάναλης στο sportcaster.gr: Αποχαιρετάει τα Χανιά με αγάπη, συναίσθημα και λατρεία!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO