Connect with us

Χανιά

Τα πρώτα δείγματα για το ρόστερ που θέλει ο Σπανός

Στο πλαίσιο της παρουσίασής του, ο Δημήτρης Σπανός έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το ρόστερ που θέλει στα Χανιά τη νέα σεζόν

 

Ο Δημήτρης Σπανός είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός των Χανίων αντικαθιστώντας τον Γιάννη Ταουσιάνη στο «τιμόνι» της ομάδας. Ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει ενώ χθες (27/06) είχαμε και την πρώτη μεταγραφή με τα Χανιά να φέρνουν τον Κώστα Προβυδάκη ξανά στην Κρήτη.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην παρουσίασή του, ο Δημήτρης Σπανός «έδειξε» τι ρόστερ θέλει, δείχνοντας τις ιδέες του. Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε, ο νέος τεχνικός των Χανίων θέλει να δουλέψει με ένα ρόστερ 25-26 ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, όπως είπε, στόχος είναι το ρόστερ να είναι ανώτερο ποιοτικά με το περσυνό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, λέγοντας ότι ήταν επιλογή τους, όπως επιλογή της διοίκησης είναι να προσπαθήσει για κάτι ακόμα καλύτερο μεταγραφικά.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο Δημήτρης Σπανός είπε, και επανέλαβε μάλιστα ότι το ρόστερ θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Μπορεί να αργήσει λίγες μέρες σε σχέση με άλλες σεζόν, όμως θα είναι έτοιμο για να τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα.

Συνεντεύξεις

Μπάτζιος στο sportcaster.gr: Κλείνει ένας κύκλος – Η ομάδα έχει κάνει βήματα μπροστά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το αντίο του Μπάτζιου στα Χανιά – “Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας!”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Δυνατοί επιχειρηματίες των Χανίων στο πλευρό του Ροκάκη – Κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO